Jump to content

Pesto variaties


bonnie f
 Share

Recommended Posts

Oi kers-pesto:

-oi kers met wat peterselie en ui-loof. in totaal 50 gram

-goede olijfolie, ook 50 gram

-50 gram pijnboompitten

-25 gram oude kaas

-grote teen knof

-peper (geen zout ivm kaas

-scheutje citroensap

 

Ik denk dat er officieel iets meer olie in zou moeten maar ik vond het zo helemaal goed.

 

Ik ga het ook eens variëren met zonnebloempitten (die pijnboompitten zijn wel erg duur)

Een mening is altijd vrijblijvend,

soms aantrekkelijk,

soms verwerpelijk,

verstandig of dwaas,

men aanvaardt haar, of aanvaardt haar niet.

Link to comment
Share on other sites

Ik ga het ook eens variëren met zonnebloempitten (die pijnboompitten zijn wel erg duur)

 

Over smaak valt niet te twisten, maar toch.... Gaat ook best goed met zonnebloempitten! En zelfs met walnoten.

 

En wat groen variatie betreft is behalve zevenblad ook brandnetel een goede vervanging voor basilicum. Buiten het seizoen dan bedoel ik. In de tijd dat je consessies moet doen wat betreft vers voor handen. Want als er basilicum is dan ga ik niet voor m'n lol brandnetelpesto zitten eten. Maar goed, dat ben ik.

Veuvecouderc

De weduwe in 2012 blog/veuvecouderc/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...