Jump to content

nieuw lid


d'Huissier

Recommended Posts

Hallo, ik ben Eef.

 

Wij wonen nu al bijna 3 jaar in een kleine Zeeuwse stad, met een tuintje uiteraard. We zijn heel enthousiast begonnen met het verwijderen van een sterk verwaarloosde laulierhaag. Mensen wat een klus!! Gelukkig hulp gekregen van iemand met een minikraantje die de stronken eruit heeft gehaald.

Daarna een winter 'open en bloot' gezeten. Vorig jaar een schutting gezet en toen....kind, werk, druk, druk...Er staat een nieuwe schutting en voor 't zicht heb ik wat kruiden de grond in geduwd en dat was het...

 

Graag willen wij een plek waar we kunnen relaxen, waar onze peuter veilig kan spelen én ik wil een tuin waar ik uit kan eten! Vroeger als kind had ik thuis een eigen tuintje en vond ik het heerlijk om de opa's in de tuin te helpen. Als tiener heb ik jaren bij een hoveniersbedrijf gewerkt en nu werk ik op een rozenkwekerij. Ja, ik heb best wel groenachtige vingers, maar ik zie zoooo op tegen het 'ontwerpen' en aanleggen van een tuin. Weinig centjes, zwakke rug en een man met gelukkig heel andere talenten (positieve benadering van twee linker handen).

 

Hier kom ik inspiratie en ideeën opdoen en wie weet wordt het nog wat in ons tuintje....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...