Jump to content

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Image Image Image Image Image

Featured Replies

Posted

Zorg dat je gepelde pompoenpitten hebt

 

1 bosje verse basilicum

3 teentjes knoflook

4 eetlepels licht geroosterde pompoenpitten

1,5 dl pompoenpitolie ( had ik niet dus ik heb extra vierge olijfolie gebruikt)

 

Vermaal alle ingrediënten in de blender of keukenmachine tot de gewenste dikte. Voeg eventueel zout en nog meer olie toe.

Prima recept zonder kaas

 

bron:Het complete pompoenenboek van Vicky Stork

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

klinkt goed, welke pompoenpit is t lekkerst of maakt t niet uit?

(die olie pers ik volgend jaar lekker zelf uit Helianthus annuus 'Op Zwart Zaad' )

  • Author

Ik heb het tot nu toe een keer gemaakt, met pompoenpitten uit de bio-shop..want die van mij waren al op.

Het smaakt erg lekker!

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...