appelvrouw Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Zorg dat je gepelde pompoenpitten hebt 1 bosje verse basilicum3 teentjes knoflook4 eetlepels licht geroosterde pompoenpitten1,5 dl pompoenpitolie ( had ik niet dus ik heb extra vierge olijfolie gebruikt) Vermaal alle ingrediënten in de blender of keukenmachine tot de gewenste dikte. Voeg eventueel zout en nog meer olie toe.Prima recept zonder kaas bron:Het complete pompoenenboek van Vicky Stork Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobO Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 klinkt goed, welke pompoenpit is t lekkerst of maakt t niet uit?(die olie pers ik volgend jaar lekker zelf uit Helianthus annuus 'Op Zwart Zaad' ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelvrouw Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Ik heb het tot nu toe een keer gemaakt, met pompoenpitten uit de bio-shop..want die van mij waren al op.Het smaakt erg lekker! Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.