Jump to content

Prijswinnaars Cadeaubon Helza-Hobbyzaden


LucV
 Share

Recommended Posts

In samenwerking met Helza hobbyzaden kon je op moestuinforum.nl de afgelopen maand één van de twee cadeaubonnen ter waarde van 25 euro winnen. Uit alle goede inzendingen zijn willekeurig twee winnaars getrokken.

 

Helza hobbyzaden

[links]389601416258621741688737565995n55511349079760.jpg[/links]Helza hobbyzaden verkoopt een zeer breed assortiment in o.a.: bloemzaden, groentezaden, kruidenzaden, graszaden, groenbemesters, voederbietenzaden, gewasbeschermingsnetten, insectengaas, vermiculite en tuinbenodigdheden. http://www.helza-hobbyzaden.nl

 

 

en de winnaars zijn...

- Heylane

- Tuinkabouter

 

De winnaars hebben inmiddels per e-mail bericht gehad en hun prijs zal verzonden worden zodra alle adresgegevens ontvangen zijn.

 

Het zaden raadsel blijft hier te bekijken:

https://www.moestuinforum.nl/artikel-afbeelding/prijsvraag-zaden-raadsel-helza-moestuinforum.pdf

Het pdf bestand / de fotos zijn verder te vergroten door in de pdf reader gebruik te maken van de zoom functie.

 

De antwoorden van deze prijsvraag staan in het bericht hieronder.

Link to comment
Share on other sites

De juiste combinatie is:

 

5. - 10. - 7.

3. - 8. - 11.

12. - 2. - 6.

4. - 9. -1.

 

bieten - andijvie - koriander

spinazie - wortel - prei

komkommer - tomaat - tuinkers

sla - rode kool - pompoen

 

5-10-7-3-8-11-12-2-6-4-9-1

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Aaargghh... Toch die Rode Kool en die Prei andersom dus.... Was er erg overtuigd van dat ik ze goed had.... ging helemaal voor de winst... Hele avond Rode Kool zaad en Prei zaad studie voor nix... hele zaadbak overhoop gehaald vergrootglas erbij... En dan tóch net verkeerd...

 

Gefeliciteerd aan de winnaars!!!! Was een leuke quizzzzz...

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Allereerst mijn gelukwensen voor de winnaars maar ik kan me helemaal vinden in wat Borsalino zegt. Vermelding van de namen van getrokken winnaars is natuurlijk essentieel maar gegevens over het aantal inzendingen en het percentage foutloze inzendingen zijn eigenlijk veel interessanter. Dus Luc ?

-- Planten kunnen niet voelen. Je kunt planten wél aanvoelen. --

Link to comment
Share on other sites

Bij prijsvragen is het over het algemeen niet gebruikelijk dat er over de uitslag wordt gecorrespondeerd. Dat is natuurlijk niet zonder reden en de meerwaarde vind ik zelf ook te beperkt om dat hier wel op reguliere basis te doen. Wat ik kan concluderen op basis van de reeds afgesloten prijsvragen is dat maar een beperkt deel van de 2100 leden deelneemt aan de prijsvraag (dit wordt ook wel de "1% regel" genoemd). Het percentage foute antwoorden lag bij deze prijsvraag zo rond de 38%. We zijn niet van plan om dit soort informatie op reguliere basis te vermelden bij prijsvragen. Wat ik verder nog kan zeggen is dat het aantal deelnemers en uiteraard ook het aantal goede antwoorden fluctueert naar het type prijsvraag. We hebben al vaker gemerkt dat het erg lastig in te schatten is hoe moeilijk / makkelijk een prijsvraag moet zijn. De balans moet hem wat ons betreft zitten tussen originaliteit/leuk en uitdagend. Dat is allesbehalve makkelijk maar we doen ons best. Suggesties zijn uiteraard altijd welkom.

 

De winnaars voor de prijsvraag worden at random getrokken. Dat betekent dat alle goede inzendingen zijn opgenomen in een genummerd excelsheet. Via de website http://www.random.org/ zijn vervolgens twee willekeurige nummers getrokken die naast de lijst in excel worden gelegd om de winnaars te bepalen. Dat is al met al dus best nog wel wat administratie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...