Jump to content

Moestuinforumdag 2013: Zondag 24 maart in Zelhem!


Jorieke123
 Share

Recommended Posts

Nou, bij deze is het dan officieel: Zondag 24 maart is er weer een Moestuinforumdag!

 

Bij mij in de 'tuin', in Zelhem. Iedereen is welkom, het is wel even leuk als je laat weten dat je komt. We maken over een maand of 2 nog een lijst met wie er zo ongeveer denken te komen.

 

Voor wie nog niet eerder naar een moestuinforumdag is geweest: Dit wordt de 3e editie, en we komen bij elkaar om te kletsen, eten, te ruilen en nog meer te kletsen. We zorgen dat er tijdens lunchtijd een boel lekkers op tafel staat. Zelf gemaakt, door forum-leden. Verder maakt het niet uit hoe laat je komt, of hoe laat je weer weg gaat.

 

Van te voren maken we ruillijsten op dit forum, om een beetje aan te geven wat je hebt en wat je zoekt. Houd het dus in de gaten!

Link to comment
Share on other sites

Het staat in de agenda, word voor mij de eerste keer.

Ik neem aan dat je het adres en zo nog doorgeeft?

Is het de bedoeling dat iedereen iets eetbaars meebrengt? Want dan ga ik vast denken

Wat ik meebreng om te ruilen weet ik nog niet.

Link to comment
Share on other sites

Het adres en de uitgebreide routebeschrijving volgen nog! En je hoeft niet persé iets mee te nemen voor de lunch, maar als je dat leuk vind dan mag dat! Zeker als je een specialiteit hebt ofzo. Koken met spullen uit de tuin is amper te doen in maart, dat is wel jammer. Maar ach, de taart van Thessa van vorig jaar was ook heerlijk. En de witte chocolademousse die Frank meenam..... Oef!

 

Iets te drinken is ook altijd goed. Of een tafelkleed, of bordjes. Zo sparen we met zijn allen een hele lunch bij elkaar. Daar komt ook nog wel een topic over.

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image
  • 2 weeks later...

Ik ben nog nooit geweest maar het lijkt me zeker leuk om eens te komen dus ik zal ook van de partij zijn Mijn vader wil ook graag mee omdat hij ook erg enthousiast werd van het varken van Jorieke verhaal hihi Dus ik kom met 2 personen en Conny rijdt als het goed is ook met ons mee.

Ik zal nog wel een ruillijstje maken want tegen die tijd heb ik ongetwijfeld veel te veel pepers en tomaten gezaaid Maar welke soorten precies dat weet ik allemaal nog niet nu.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Wil ook graag komen en als er iemand is die met mij mee wil rijden uit de omgeving van Deventer, dan zou ik dat heel gezellig vinden, dus geef maar aan.

En ik wil wel een hartige taart maken, heb nog wel voldoende groenten in de vriezer die daar in kunnen.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben even weggeweest van het forum, druk met de site en andere dingen, en daarbovenop wat gezondheidsproblemen in de familie en met mijzelf...

Maar dat lijkt gelukkig nu grotendeels te zijn opgelost, dus ik ben graag weer van de partij.

Mijn vriend kan alleen niet op die datum, wellicht dat m'n zus of een vriendin van mij meegaat. Maar dat laat ik tegen die tijd wel weten .

http://www.hobbyzaden.nl

Zaden te koop al vanaf 0,25 €.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...