Jump to content

Wilde Cichorei; groen blad eetbaar? Of bleken?


René
 Share

Recommended Posts

Hallo,

Op internet ben ik al op zoek geweest, maar ik kom er niet echt uit

Ik vraag me af of ik de groene bladeren (rauw of gekookt?) van de wilde cichorei eet, of het bleke loof na de wortel te hebben ingekuild. Weet iemand dit?

Wie zaait zal oogsten

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Paardebloemen zijn ook bijzonder bitter en daarmee goed voor gal en lever. Je kan bittere bladgroente prima op brood eten met kaas, maar samen met lavasof selderij en wat bieslook wordt het pas echt lekker. Door de salade snipperen kan ook.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...