Jump to content

Wat heb je net gegeten? (uit eigen tuin)


Jorieke123
 Share

Recommended Posts

Rucola uit de tuin met komkommer, tomaat en wortelreepjes. Aardappeltjes uit de oven (dus niet uit de tuin ) met oa. peterselie en tijm uit de tuin. En lekkere vissticks erbij

Good things come in small packages

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Je zou het niet verwachten, maar ik weet niet exact alle vormen van Bapao... die diepvries en gestoomde dingen vind ik niet om te vreten... 1 of 2x in mijn leven gedaan, en nooit weer...

 

Dit is gewoon zoals Chinezen lekker vinden, maar westers gemaakt... inderdaad... ook zonder veh-tshin... beetje zoet, wit brood, met eigeel bestreken... en hartig/zoete vulling

Link to comment
Share on other sites

Vandaag eerste aardbeienoogst! En die bestond uit *tromgeroffel* 1 hele aardbei!!

De rest is nog helemaal wit maar zal volgende week wel geplukt kunnen worden denk ik, als we nog wat zon krijgen.

 

Hij was trouwens erg lekker en ik heb hem gedeeld met zoonlief

Link to comment
Share on other sites

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

Gisteren de eerste aardappeltjes gegeten. Nog niet supergroot, maar het was gewoon leuk. Heb ze geserveerd als groente bij de rijst, met gebakken bloemstengels van de uien en rozemarijn. Helaas werden de roodschillige aardappeltjes (raja) ook geel na het stomen... want eerst had ik geel, rood en zwart gemengd... dat effect verdween dus...

Link to comment
Share on other sites

Vandaag snijbiet gegeten uit eigen tuin

Uitje gebakken met een flinke teen knoflook de gewassen grof gesneden bladen erbij

wat bouillonpoeder, peper en nootmuskaat erdoor.

Toen nog een lepeltje verse citroensap en wat room erdoor gedaan

Hierbij tagliatella en een salade (uit eigen tuin) en uitgebakken spekjes

Heerlijk!

 

Heb eens de tip opgevolgd om ook wat salie door de sla te doen en het smaakt heerlijk...vooral in combinatie met de spekjes (zegt husband)

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen...

 

Groetjes! Meekje

Link to comment
Share on other sites

Ook wij weer sla bij een beetje bbq; snij, lollo gemengd met gekregen komkommer, de laatste radijsjes, div. kruiden en gemalen perper. Het advies van Wouter klootwijk eens gevolgd; alleen wat olijf olie erop, dat was echt lekker, die houden we erin. Flessen slasaus en dressing kunnen ook de deur weer uit

Oh ja, had er ook wat rauw gesneden spinazie doorgedaan

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...