Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Grr! Mijn tomaten.


nick86

Recommended Posts

Even klagen hoor! Er zijn gewoon kinderen of volwassenen die mijn tuintje bij huis in zijn gelopen en mijn 4 tomaten planten leeg geplukt!! Hij zat helemaal vol met veel tomaten. Alles weg! Geen enkele rijp zien worden! Tomaten seizoen mislukt! Grr flink balen!

Link to comment
Share on other sites

Stan, je hebt gelijk! Ik kon hem zo snel niet vinden en moest even mijn beklag kwijt! Haha @bit de tuin zit aan mijn schuur vast onder mijn woning. Ik zit op een bovenverdieping. Vind het wel zonde, vanaf februari bezig geweest. Maar ja tegenslagen horen er bij!

Link to comment
Share on other sites

Ach echt wat sneu voor je.. Maar weet wel dat men nu van je tomaten aan het genieten is. En dat geeft ook voldoening Volgend jaar weer nieuwe tomaten. Niet te lang bij stil staan. Wat is er nog meer dat je gaat oogsten uit je tuin?

Link to comment
Share on other sites

Dolende vandalen ?

 

Nee, maar écht niet leuk natuurlijk. Ik heb even je update bekeken, werd er niet helemaal wijs uit. Maar moeite er voor doe je in ieder geval wel

Volhouden hoor !!

Link to comment
Share on other sites

Nou, ik ben er ook achter wie van mijn tomaten hebben "genoten". Mijn lieve buurtkinderen.. De hele speeltuin ligt vol met kapotte tomaten. Wat ben ik blij dat ik volgende maand verhuis . Kinderen zijn leuk als je ze goed opvoed toch het tuinhekje weer op slot en verder gaan bedankt voor jullie medeleven haha

Link to comment
Share on other sites

Wat erg zeg! En helemaal als ze die tomaten daarna gewoon hebben gebruikt om mee te gooien, echt belachelijk! Ik hoop dat je er nog achterkomt wie het hebben gedaan zodat je de ouders er op kunt aanspreken.

Link to comment
Share on other sites

Nou, dat vindt ik nou sneu voor je, ben je zolang mee bezig die tomaten, verheug je je op het rijp worden... komen er een stel van die K*@(*T kinderen de boel ff vernielen voor een kwartiertje vermaak... Echt heel erg vervelend.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...