Windkering windsingel voorbeelden.

Plaats hier uw vragen, tips en berichten over de siertuin. Alles over bomen, planten en bloemen.
Fruittuin17
Berichten: 324
Lid geworden op: Ma 08 Mei 2017, 14:18
Woonplaats / locatie: Noord-Holland
Contact:

Re: Seringen: limonadesiroop en andere toepassingen

Berichtdoor Fruittuin17 » Vr 16 Feb 2018, 20:04

Ik denk erover om seringen rond mijn nog aan te planten boomgaard te zetten als windsingel. We zitten op klei en hebben zeewind dus er is weinig wat overblijft. Ik wilde ook graag liefst iets eetbaars/bruikbaars maar de krentenboom bijvoorbeeld is geen verstandige keus begreep ik omdat deze familie is van appels enz en daardoor heeft het ook dezelfde ziektes en dat zou dus niet slim zijn begreep ik. Veel andere dingen kunnen niet op klei en/of op de (zee)wind of wordt veel te hoog, of is gewoon doodsaai ;)
Leuk om in dit topic te lezen dat sering, naast dat het mooi is, ook nog bruikbaar blijkt te zijn.
Seringbezitters, hebben jullie toevallig foto's van jullie bomen? Dan kan ik beter een beeld vormen van hoe zo een windsingel er over een aantal jaar uit gaat zien

Terug naar “Tuinvragen”

STEUN HET FORUM:

bollogoSteun het forum - Ben je van plan een aankoop via bol.com te doen? Maak dan gebruik van deze link. Als jij via die link iets koopt, sponsort Bol.com een kleine bedrag om o.a. de hosting te betalen. Bijvoorbeeld bij de aankoop van moestuin boeken, tuingereedschap, moestuinbenodigdheden of andere niet tuin gerelateerde artikelen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten