Zure room, crème fraîche, roomkaas, yoghurt, enz. maken. Recepten!

Berichten en vragen over drogen, inmaken, inkuilen, zuurkool/melkzuurgisting, enz.
Gebruikersavatar
appelvrouw
Berichten: 15490
Lid geworden op: Di 24 Mei 2011, 14:44
Moestuin Seizoen: Bekijk update (235)
Woonplaats / locatie: NO Frankrijk
Contact:

Re: Zure room, crème fraîche, roomkaas, yoghurt, enz. maken. Recepten!

Berichtdoor appelvrouw » Za 09 Feb 2019, 13:17

O, nou ja, ik heb al 73 gedaan en afgekoeld. :problem:
Ons voorhuisje ( 5 pers.) verhuren we regelmatig..bij belangstelling: stuur me een pb!

Waar de mol is is er hoop!

Gebruikersavatar
Jorieke123
Moderator
Berichten: 20544
Lid geworden op: Di 22 Jun 2010, 13:48
Moestuin Seizoen: Bekijk update (241)
Woonplaats / locatie: zelhem
Contact:

Re: Zure room, crème fraîche, roomkaas, yoghurt, enz. maken. Recepten!

Berichtdoor Jorieke123 » Za 09 Feb 2019, 13:32

Gaat ook goed. Wordt minder dik naar mijn idee. Maar kan ook liggen aan de temp. tijdens het rijpen, aan hoe dik mijn room is (de ene keer room je misschien te snel af en is het nog wat wat meer gemengd met melk en de andere keer is het bijna zo'n dik vel op de emmer), etc. etc.

In dat Amerikaanse boek van mij nemen ze idd room die gepasteuriseerd is.


Terug naar “Inmaken en Bewaren”

STEUN HET FORUM:

bollogoSteun het forum - Ben je van plan een aankoop via bol.com te doen? Maak dan gebruik van deze link. Als jij via die link iets koopt, sponsort Bol.com een kleine bedrag om o.a. de hosting te betalen. Bijvoorbeeld bij de aankoop van moestuin boeken, tuingereedschap, moestuinbenodigdheden of andere niet tuin gerelateerde artikelen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten