jorybroeks Geplaatst: 15 februari 2015 Geplaatst: 15 februari 2015 ik zou graag willen proberen om wat druiven te stekken ,dus bij deze de vraag heeft iemand nog iets over hoor het graag! Quote Groen
geertlaurent Geplaatst: 15 februari 2015 Geplaatst: 15 februari 2015 Kan je gewoon wat "snoeihout" met goede ogen op gebruiken? Normaal kan je daar wel mee aan de slagroom om te stekken. Quote
jorybroeks Geplaatst: 16 februari 2015 Auteur Geplaatst: 16 februari 2015 Dat bedoelde ik ook ik dacht dat je het snoeihout ook al stekken noemde Groetjes jory Quote Groen
geertlaurent Geplaatst: 16 februari 2015 Geplaatst: 16 februari 2015 Is een ongewortelde stek hé Stuur je adresgegevens maar door per PB dan maak ik een envelopje klaar voor u. Is van de Saint-Laurent druif (blauwe wijndruif die uiterst geschikt is als zoete tafeldruif). Ik heb ook nog een blauwe (boskoop) maar die druiven vind ik zelf niet zo lekker (zurig). Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.