Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    8
  • views
    722

Entries in this blog

feb-maart proces

Eind februari heb ik tomaten marmande gezaait. Nu zouden ze verspeend moeten worden, vind ik zelf.   Tevens heb ik gisteren een groot ander lijst gezaait van bloem en groentes.  

MaupyOnRide

MaupyOnRide

Het gaat beginnen!

Eindelijk is het zover. Sinds gisteren heb ik een tuintje overgenomen van 50m2. Voor het seizoen gaat beginnen, moet er zeker het 1 en ander gebeuren. Onder andere onkruid vrij en losspitten.   Onnodige planten verwijderen en groente die niet meer bruikbaar zijn gaan weg. Vorige eigenaar komt alleen de prei nog oogsten.     Helaas staan de foto's op zijn kant, omdat foto's rechtop zijn gemaakt, wordt hier automatisch horizontaal geplaatst Momenteel staan volgende fruitplanten erin wat mij

MaupyOnRide

MaupyOnRide

orchidee stekken

Vandaag maar eens iets gedaan. Vandaag maar even orchidee Dendrobium nobile gestekt. Dit omdat de moederplant aan het sterven was, en deze dus gered moest worden. Aangezien het de eerste keer is dat ik een orchidee stek, en wat had ingelezen over deze soort, nam ik de proef op de som en eens uitproberen.  

MaupyOnRide

MaupyOnRide

Knoflook geplant

Vandaag heb ik de eerste biologische teentjes geplant. Deze zijn zeer sterk geurend. Hopelijk ga ik goede oogst krijgen na de winter!

MaupyOnRide

MaupyOnRide

×
×
  • Create New...