Jump to content

palh

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Drachten
 1. Haha top! Dank voor jullie reacties! Wij vonden het ook al niet lijken op een paprikaplant (van foto's van internet), maar ja beginners, he!? Hij groeide precies op de plek waar er vorig jaar één stond. Hartelijk dank! Ik ga deze plant binnenkort verwijderen en volgend jaar proberen er iets nieuws in te doen!
 2. Nu echt de foto's....ook hierin ben ik blijkbaar een beginner....
 3. Bedankt allemaal voor jullie reactie! Ik heb een aantal foto's genomen. We hebben dit jaar de plant gewoon laten groeien, omdat iemand (die wel eens vaker tuiniert) tegen ons zei dat we echt geen paprika's hoefden te verwachten. Mijn vrouw heeft vorig jaar (mei ofzo) een heel klein paprikaatje in de grond gestopt, die heeft natuurlijk geen paprika's meer opgeleverd. Dit jaar bloeide de plant (het zijn er eigenlijk 3) best snel en omdat we zeker dachten te weten dat het geen vrucht meer zou dragen hebben we hem lekker laten groeien, gewoon om te kijken hoe dat gaat (en omdat we hem best wel mooi vonden). We hebben ook een erg kleine tuin, dan stond er tenminste wat in . Ik heb vier foto's bijgevoegd. 1 van de hele plant en 3 close-up van de bloemetjes en van wat ik besjes noem. Ik hoop dat ze duidelijk zijn. Als het wel paprika's zijn, dan zitten er veel te veel op één plek ben ik bang, kan ik dat nu nog verhelpen,zodat ze nog een beetje groeien?
 4. Oké...misschien even toelichten: wij hebben geen moestuin en geen ervaring hierin. Daarom een vraag op dit forum. De plant is opgekomen door voor de grap een klein paprikaatje in de grond te doen. Aangezien de plant niet winterhard is, waren er toch sowieso geen paprika's aangekomen? Hoe help ik ze dan om zeep? Een iets meer opbouwend antwoord zou wel handig zijn...
 5. Vorig jaar erg laat een paprikaplant geplant, maar deze heeft geen paprika's gekregen. We weten dat hij niet winterhard is, toch laten staan. Dit jaar is hij erg groot geworden, met allemaal witte bloemen. Deze bloemen zijn nu groene "knopjes" geworden en enkele worden nu paars en als je er zacht in knijpt dan word het sap, net als in bessen. Weet iemand wat dit is?
×
×
 • Create New...