Jump to content

lauratomaat

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @redzebra ik heb gewoon biologische moestuin aarde zakken bij de Ranzijn gekocht en de bakken daarmee opgevuld. Ik denk dat het 80 liter bakken zijn.
  2. Ze hebben nooit te droog gestaan en de bakken zijn niet ingegraven en hebben goede drainage gaten.ze staan op hout snippers waardoor overtollig water goed weg kan vloeien. Zal dus proberen met wat meer water ze door te spoelen. Er ligt niet super veel paardenmest onderin maar wel een beetje. Maar zal inderdaad het gras er dan maar weer Af halen en hopen op het beste en in ieder geval de komende tijd geen voeding geven.
  3. sinds 2.5 weken heb ik mijn verschillende tomatenplanten in de kas in grote plantenbakken geplant. waarvoor hebben ze een tijdje in de kas gestaan om de wennen aan de temperaturen en ik heb ze tussendoor ook omgepot. alleen sinds dat ik ze in de bakken heb geplant zijn de bovenste bladeren van de plantentoppen heel erg donkergroen en deels paars geworden en zijn ze vooral heel erg in gaan krullen. zo erg dat je bijna het blad niet meer ziet. nu heb ik onderin de plantenbakken paardenmest (met stroh) gedaan en dit opgevuld met biologische moestuinaarde. bovenop heb ik vandaag gemaaid gras gelegd om te mulchen. ik heb ze tot nu toe 1 keer voeding gegeven. ook heb ik ze maar 1 keer goed gewaterd tot nu toe omdat de grond niet zo snel opdroogt. (2 weken geleden) tijdens het inplanten. nu weet ik niet wat het probleem is en hoe dit komt. ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...