Jump to content

AngelaB

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AngelaB

 1. Oké. Ja we willen graag nog zaaien. Andijvie en paksoi staan er al in. Ook kruiden willen we graag doen.
 2. We hebben voorin in de tuin, op de foto zie je een mesthoop liggen, waarschijnlijk een wespennest. Die kunnen we wellicht er het beste laten, totdat ze in augustus uitvliegen?
 3. Zeker wel 6 uur zo’n. Vanaf 15:00 uur ligt denk ik een derde van de tuin in de schaduw. In de winter wat vroeger. De tuin ligt op het oosten. Wanneer de zon in het westen ondergaat dan zorgen grote Abelen voor schaduw.
 4. Ben ik weer. Hartelijk dank voor jullie hulp. We gaan voor de no dig-methode. Maar… eerst trekken we zoveel mogelijk weg wat makkelijk loslaat. we hebben een extra probleem. De tuin is niet gelijkmatig en heeft redelijk veel waterplassen. In een keer ophogen is geen optie. Wij dachten het volgende te doen: 1. onkruid zoveel mogelijk lostrekken 2. heel de tuin afdekken met plastic 3. In gedeelten onder het plastic karton leggen 4. Op het karton compost en aarde gooien, zodat we al een beetje kunnen beginnen. Is dit een goede aanpak? De helft van de tuin ligt in de middag in de schaduw. Wat zouden jullie daar planten?
 5. Dank je wel Patrijs, helaas ik sta er alleen voor. Mijn vriendin is pas geopereerd aan haar pols. Ik weer niets tot weinig van een moestuin, maar ik wil het graag leren. Dit forum is al geweldig. Dank voor je hulp en ook de anderen.
 6. Geen idee wat voor grond het is. Overigens moet ik het alleen doen. Mijn vriendin is pas geopereerd aan haar pols. En de mannen helpen echt niet.
 7. Hi allemaal, Samen met een vriendin heb ik een jaar op de wachtlijst gestaan voor een moestuin. En nu is er een beschikbaar gekomen. We weten alleen niet waar te beginnen. Onze mannen zeggen frezen. Wat is jullie advies?
×
×
 • Create New...