Jump to content

Anneli

Members
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Vleuten
 1. Oeps....in onze nieuwsgierigheid natuurlijk helemaal vergeten eerst te zoeken....sorry! Dank voor het antwoord!
 2. Mijn dochter heeft de pit uit de avocado bewaard en vraagt zich nu af of ze hem in onze moestuin kan planten. Is er iemand die dit weet?
 3. Ook ik heb gezocht naar een oplossing. We hebben uiteindelijk een funderin gemaakt van balken (tuinhout) en deze bevestigd aan 4 palen die in de grond staan. Het vierkant zit dan ingesloten tussen de palen. Werkt prima!
 4. allen, Ik heb gezocht op fundering maar kon het antwoord niet helemaal vinden op het forum. Vandaar het besluit om er toch nog maar een onderwerp aan te wijden. Ik ben zo blij want ik heb een kas op de kop kunnen tikken (2.00 x 2.50). Alleen nu zit ik te dubben wat voor fundering ik ga maken en hoe ik hem vast moet zetten. Moet hij vast? overleeft hij anders een storm niet etc. De man van wie ik de kas heb gekocht vertelde mij dat een fundering van borderranden met daarop siliconen genoeg zou zijn. Maar ook sprak ik iemand die 4 paaltjes in de hoeken van de kas had gemaakt met daaromheen houten latten. Op deze latten de kas vastgeschroefd. Jullie snappen vast wel, ik weet het even niet meer.... Het gaat mij dus vooral hoe de kas vast te maken zodat hij bestand is tegen de storm......Was in de veronderstelling dat een glazen kas zwaar genoeg zou zijn..... Kan iemand mij verder helpen met ervaringen? Zou super zijn!
 5. Nou de naaktslakken in mijn tuin schrokken zo van mijn naakt dat ze besloten hebben zich niet meer te laten zien!!!!! (zou fijn zijn...hhahahah!)
 6. - De Internationale Naakt Tuinieren Dag wordt zaterdag 5 mei voor de zevende keer gevierd. Naakt tuinieren is wereldwijd, na zwemmen, de meest geliefde naaktbezigheid.
 7. Tot mijn grote schrik zag ik zojuist in mijn moestuin dat er alleen nog maar stokjes over zijn van mijn net opgekomen zonnebloemen en zo ook mijn radijsjes. Heb geen slak gezien.....wat zou het kunnen zijn? Kevers?.
 8. Zag vandaag in de folder van de Lidl, vanaf dinsdag 1 mei een tuinkas (metaal met folie) van 140x200x140 voor 59,99......leuk moederdagkadootje! Kan alleen de folder nog niet online vinden.
 9. Hoi Allemaal, Ik heb de tomaatjes boven op zolder gezet, "achter het raam". En ik denk dat ik gewoon geduld had moeten hebben....tadaaaaa hier zijn ze dan! Die grote zijn mijn komkommers....de kleintjes de kerstomaten en de gewone tomaten....
 10. DAnk voor de tip Boer! Heb er gelijk 5 opgehaald!
 11. ik gebruik dus houten pollepels van de Kringloop...staat ook erg leuk! Zal vanmiddag even een foto maken...
 12. Allemaal bedankt voor jullie antwoorden! Geef ik de hoop nog niet op! Fijn zo'n forum!!
 13. Kan ik ze dan nu nog naar binnen verplaatsen of is het een verloren zaak en moet ik opnieuw gaan zaaien?
 14. Hoi Allemaal, Ik ben een eerste keers moestuiner (hahaha leuk woord) en ik heb vorige week zelf een bak gemaakt van piepschuim en daar bovenp een glasplaat. Deze bak heb ik de afgelopen dagen buiten gehad met daarin potjes met kerstomaatjes, tomaten en komkommers. Tot mijn grote verbazing is er nog steeds niks te zien. Ik heb ze elke dag besproeid en dus in de zon gehad zodat het lekker warm was in de bak....was dat verkeerd? Ik hoor het graag!
 15. Ik zal ze het dan toch maar eens gaan vragen....Ik hou jullie op de hoogte!
×
×
 • Create New...