-
Snijbonen zuur
Hoi, als je groentes vooral bonen te zwaar bemest zijn worden ze inderdaad zuur als ze ingemaakt worden
-
Wijn maken
Hoi, vorig jaar zijn mijn appelwijnflessen geploft, er zat nog rest suiker in, zorg dat je S.G. gehalte zeker op 998 zit dan weet je zeker dat er niets mee kan gebeuren.
- Valt er iets lekkers te maken met groene paprika's?
-
Andijvie wecken
Hoi, in een heel oud boek staat een richtlijn: Andijvie wassen, snijden en ongeveer 30 minuten koken tot het blad geheel geslonken is. Flessen vullen tot 3 cm. onder de rand, goed aandrukken, volgieten met kookvocht en dan anderhalfuur steriliseren. Hoop dat je er iets aan hebt. Groetjes phili
-
Wat heb je net (in)gemaakt? (uit eigen tuin)
hoi, zonde hoor, ik heb 60 liter vlierbloesemwijn gemaakt en die is heerlijk, en ook nog een voorraad vlierbloesemsiroop zodat ik een combiwijn kan maken. groetjes phili
- Wat is er mis? Blad courgette/komkommer krult
- nieuw
phili
Leden
-
Registratiedatum
-
Laatst bezocht