Jump to content

Jorieke123

Administrators
 • Content Count

  23,599
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Jorieke123

Personal Information

 • LOCATION
  Zelhem
 • OCCUPATION
  Varkensboer bij Veldvarkens :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Verdere afhandeling graag via PB
 2. Ik moet die van mij nog weer opgraven uit de emmer met zand die ik in de kelder heb staan nu, maar er komt iig al 1 gebleekte uitloper boven de grond.
 3. Jorieke123

  Geen pm ?

  Waarschijnlijk zit @Arja haar inbox vol?
 4. De toppen van mijn kersenbomen zitten regelmatig vol met luis... De jongere boompjes die er nu 2 (of al weer 3?) jaar staan, maar ook de grotere met al een flinke stam. Maar niet bij de vruchten nee.
 5. Pasta met gehakt, geroosterde paprika (uit de vriezer), tomatenpuree en roomkaas. Oh, vergeet ik nog dat ik er ook wat zelfgemaakte vensterbank-pesto op kon doen.
 6. Jorieke123

  Sneeuw

  Ja -4 tot -6 staat er...
 7. Donald, een quote van het gehele begin-bericht is niet nodig.
 8. Jorieke123

  Sneeuw

  Mooi excuus voor weer een paar foto's en dus een update: Vrijdag hebben we (met hulp van een bevriende timmerman) een gat gezaagd in onze schuur, om er een luik voor te maken zodat we daar hooi op kunnen bergen. De middag was (te) snel voorbij en dus hebben we het gat even afgedicht met een plaat hout, nu nog even plannen wanneer we het af gaan maken. Dan de sneeuw van gisteren en vandaag: De takkenwal is al aardig hoog: Ons Perzikpark:
 9. Ik heb aardappelwafels gemaakt, we hebben de 1e mislukte exemplaren maar vast opgegeten. De stapel die ik daarna nog maakte vries ik in We aten er een wortelsalade bij met radijskiemen. En als toetje kwakte ik wat browniemix in dat wafelijzer
 10. Ik heb vandaag mijn 2 (een grotere en een kleinere) Montery Jack kaasjes uitgepakt, omdat hun waxjas nogal losjes zat. Ik was bang dat het daar onder er erg vochtig zou zijn, maar dat was niet het geval. Ik heb de kaasjes toch even te drogen gelegd in een koele kamer, en zal ze deze week weer opnieuw waxen. Ze roken al lekker, maar ik wil ze graag langer bewaren. En nog verder laten rijpen natuurlijk.
 11. We hebben een oude veewagen staan, waar we al een tijd geleden een varkenshok van hebben gemaakt door het onderstel er af te halen en een opening te zagen in de achterklep. We hebben niet meer zoveel varkens, en dit hok was dan niet echt handig om te verplaatsen (zwaar en je trekt het gras wat kapot met de hoeken). Joep heeft nu 1 hele zijkant verwijderd en het is nu een schuilstal geworden voor de ossen. EN de varkens kunnen er uiteraard ook nog gewoon in als zij dat veld eens om moeten/mogen woelen.
 12. Mooi! Het zal sleedoorn zijn, want meidoorn bloeit in Mei En heeft dan ook al blad. Hier staan er een boel (zowel slee-, als meidoorn) en bij die 1e zoemt het al flink ja!
 13. Ja zelfs met rijst ging het klonteren. Ik doe het iig in een ander potje, zodat je er wat vanaf/uit kan scheppen en dus niet in het strooipotje waar het nu in zit want dat strooit niet als het vast zit

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...