Jump to content

Jorieke123

Administrators
 • Content Count

  23,783
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Jorieke123

Personal Information

 • LOCATION
  Zelhem
 • OCCUPATION
  Varkensboer bij Veldvarkens :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aardappelsalade van nieuwe aardappeltjes die eigenlijk voor de varkens bedoelt zijn
 2. @ronaldnr1 ik heb je bericht even samengevoegd met dit bestaande topic over veenmollen. Via de zoekfunctie kan je er nog meer berichten over vinden die her en der op dit forum staan.
 3. Enigszins on-topic: wij zagen vorige week in het dorp iemand met zo'n grote brander en hij probeerde de buxushaag van de buren uit te trappen want die stond flink te roken Pas op met het droge weer in combinatie met een onkruidbrander!
 4. Hier graag on topic blijven over of je wel of niet de 1e bloemknoppen weg moet halen. Hier is een topic om updates te plaatsen of snelle vragen te stellen:
 5. Hier geen sla, want ze worden opgegeten van onderen. Ik kreeg wel een paar kropjes van @Anna3, in een grote pot, daar ga ik wat van plukken. En dan met wat rucola en misschien al hier en daar een blaadje van wat ander groen, kan ik een kleine salade maken. Zucht. De peultjes komen er wel aan, en morgen maak ik raapstelenstamppot met kaas. Oh ja, even de aardappelpuree uit de vriezer halen alvast Ondanks dat er veel aardbeienplanten (bijna) zijn gesneuveld door de engerlingen, kunnen we om de dag wat aardbeitjes eten. Vanmorgen nog in de yoghurt
 6. Ja ze gingen vrij snel (maar toch niet waar wij bij waren) op onderzoek uit. Onder de lindeboom is nu hun favoriete hang/herkauwplek.
 7. Ik pluk de rupsen (andere, deze ken ik niet) gewoon uit de boom en laat ze vallen. Maar dat gaat dan meestal om van die spinsels, van rupsjes die hulpeloos zijn als ze ergens anders terecht komen. Van deze weet ik het zo net nog niet, die kunnen wel eens terugwandelen als je ze onder de boom laat liggen. Ze doen denk ik niets aan de appeltjes zelf hoor, dat is vast weer een op zichzelf staand probleem.
 8. De natte tuin zou een stukje opgehoogd kunnen worden? Met veel mooi materiaal wat goed afwatert? Lasagnetuin, Hügelbed, of 'gewoon' ophogen met zand/compost/grond.
 9. https://www.moestuinforum.nl/discover/ (helemaal bovenaan 'activiteit' en dan 'alle activiteit')
 10. Jorieke123

  Kruiden drogen

  Uiteraard is er al een topic over. Als je zoekt op -kruiden drogen- en je klikt daarna op 'kruiden drogen enkel in titel van inhoud' dan kon je het topic vinden waar ik het nieuwe topic nu mee samen heb gevoegd. Het had precies dezelfde titel als Arja nu aan had gemaakt
 11. hier stamppot raapstelen met aardappelpuree uit de vriezer aangezien de voorraad in de kelder teveel uit begon te lopen. Met stukjes kaas er door!
 12. Jorieke123

  snijselderij

  Wat moet de gebruikersnaam worden? Dan pas ik het aan.
 13. 3 tomatenplanten, 1 courgetteplant, 1 snackpaprikaplant, 1 basilicumplant, en een ananaskersplant. Plus een grote pot, een flinke zak potgrond, en een paar plantensteunen. Allemaal voor op een groot balkon in de stad.
 14. Morgen een grote salade, dankzij Anna en Peter! (mijn sla doet het slecht door engerlingen en zij hebben wat voor me meegenomen) Nu nog bedenken wat de topping gaat worden

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...