Jump to content

Nederheks

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  overijssel
 • OCCUPATION
  Moeder, schrijver, thuiszorg mederwerker
 1. Heb je daar een link van?
 2. Ik kwam een australische app tegen met zaai kalender en tips enzo, maar die is voor het zuidelijk halfrond, dus Hier niet handig. Weten jullie of er ook zoiets is voor hier? Of een tip voor een slimme app maker?
 3. Daarover zijn er net zoveel meningen als dat er mensen zijn. Ik gebruik een mengsel en dat werkt prima. Ik had al zelf compost maar als je dat nog niet hebt, kun je dat ook kopen/krijgen. Bij mij in de bakken zit: Compost, bemeste tuinaarde, een beetje potgrond, en wat grond uit een ander gedeelte van mijn tuin. Hier voeg ik ieder jaar wat nieuwe compost aan toe uit mijn eigen compostbakken, en wat stro en zaagsel om het luchtig en humusrijk te houden. Het ligt er ook een beetje aan waar je woont. Bij ons is het rivierklei en dat kan zwaar zijn, dus dat extra 'spul' voorkomt dat het een te zware brij wordt in mijn tuin. Dit werkt voor mij prima. Ik ben van het soort: Niet moeilijker doen dan strikt noodzakelijk is. je hoeft geen kapitalen uit te geven aan allerlei mengsels als je net begint, en in de loop der tijd gaat het vanzelf goed komen.
 4. Wow.. dank jullie wel voor het warme welkom! Wat leuk zeg! Er lopen meer heksen rond dat menigeen denkt hoor. maar over het algemeen zijn we best lief, en volstrekt ongevaarlijk.
 5. @Gemma: Zo leuk heh, dat plannen maken.. hihi.. Nickname: ja ik ben wel hekserig. Dat hoort ook bij mijn levensstijl. Maar ik ben ongevaarlijk hoor
 6. @Kamilla: We hebben wel een hek met poortje die je net niet ziet op de foto. Verder hebben we tot nu toe nog geen last gehad van roof. Gelukkig. Misschien omdat ik best bekend ben in de buurt, of misschien omdat we een hele grote hond hebben wie zal het zeggen. Het gaat al jaren goed. Ik maak regelmatig praatjes met voorbijgangers en deel ook nog wel eens overschot uit. De buurt een beetje te Vriend houden enzo. Haha
 7. Hallo uit overijssel. Ik woon in een rijtjeshuis in een leuke plaats. Ik ben een fanaat wat moestuinieren betreft. mijn voortuin is helemaal moestuin, aangezien we een graafgrage husky hebben die de achtertuin in bezit heeft. Ook ben ik aktief in de buurtmoestuin. hebben jullie ook al de kriebels voor het nieuwe seizoen? ik ben al flink aan het plannen. Dit is gezien vanaf mijn huis richting straat. Dit was afgelopen zomer dus. Dit is vanaf de straat naar Het huis toe. Ik teel dus in bakken, en ertussenin ligt grind. Erg leuk, een moestuin forum!
×
×
 • Create New...