Jump to content

Ste

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Top! Dankjewel 😬👍
 2. Hai hai ik heb even gezocht op dit topic maar vond mijn vraag niet, dus dan maar even zo. Ik wil dit jaar ook eens wortels zaaien maar heb begrepen dat dit nogal eens mislukt. Een ding heb ik al geleerd en dat is niet voorzaaien. Dat werd niks vorige keer. Zijn er verder nog beginnersfouten die ik kan voorkomen? Hoorde bijvoorbeeld ook van iemand dat je er uien bij moet poten. Klopt dit?
 3. Ste

  Nieuw hier

  Hallo, ik ben Stefanie. Ben in de lockdown begonnen met moestuinieren. Was altijd meer van siertuinen maar wilde dit ook eens proberen. Ivm ruimtegebrek veel bezig met planten in potten en ook geïnteresseerd in verticaal moestuinieren. Best al leuke resultaten gehad met o.a. komkommer, tomaat, paprika en aardappels. Ik loop alleen soms wel eens ergens tegenaan en vraag me dan af wat anderen daarmee doen. Ik hoop hier door de topics te bekijken wat meer info op te doen en ben erg geïnteresseerd in wat jullie verbouwen en beginnersfouten, tips/tricks enz
 4. Bedankt voor jullie info! Hier kan ik wat mee 👍
 5. Hallo, ik ben Stefanie, ik heb vorig jaar aardappels geteeld in een grote bak, maar die kregen te maken met de aardappelziekte. Nu heb ik gehoord dat dat in de grond kan blijven zitten en dus weer effect kan hebben op wat je er weer in zet. Als ik er nou komend jaar geen aardappels plant maar een ander gewas zal dat dan goed gaan? Ik weet bijvoorbeeld dat tomaten ook die ziekte kunnen krijgen. Maar zijn er ook gewassen die er geen last van hebben?
×
×
 • Create New...