Jump to content

Marjolein82

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Leiden
 1. Ja. organisch. En paddenstoelen ... klinkt logisch, maar zoveeel? --> niet logisch (hah)
 2. Bedankt voor de berichtjes. Paddenstoelen? Dat is best gek, Want dan komen er flink wat paddenstoelen te staan naast de plantjes. Ik zal kijken hoe het groeit. Ik maak dan weer eens een nieuwe foto en ik laat jullie zien hoe het eruit ziet. Ik blijf het wel gek vinden dat er zoveel tevoorschijn komen. In elk potje liggen er wel een stuk of 50 (gele bolletjes) en er komen er steeds meer bij. Biologische grond bevat dus voedingsbolletjes, waar andere schimmeltjes uit voorkomen? Hhhmm.. ..........wordt vervolgd
 3. Hallo Bedankt voor jullie berichten. Het is aarde van het merk Moeder Aarde ( biologische grond) Het gele groeit hard. Of het voeding is weet ik niet, het groeit in ieder geval. Ik dacht eerst zelf aan een schimmelsoort. Ben benieuwd naar wat het is.
 4. Naast verschillende soorten kleine plantjes (die ik onlangs gezaaid heb) zie ik ineens kleine gele bolletjes in de aarde. Dit zat er gisteren nog niet, maar nu zie je overal piepkleine gele bolletje maar ook bolletjes die al wat groter zijn geworden, zie foto. Wie kan mij vertellen wat dit zijn? ( aanvulling: ik heb gebruik gemaakt van Bio grond en Bio zaden)
×
×
 • Create New...