Jump to content

Henk Takens

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Enschede
 1. Beste mede moestuin liefhebber, Op dit moment is onze wachtlijst bij onze volkstuinvereniging weggewerkt en is er nog een tuin beschikbaar met oppervlakte van 75 m2. Door persoonlijke omstandigheden verwachten wij dat er nog wel wat ruimte vrij komt. Het is nu nog een prima tijd om een start te maken. Heb je belangstelling laat dit dan even weten. Wij kunnen dan alvast een afspraak maken om e.e.a. te bekijken en kan ik iets vertellen over het lidmaatschap van onze vereniging. Lijkt het u wat na een bezoek aan onze tuin dan kan ik u op de nieuwe wachtlijst voor 2016 plaatsen en misschien lukt het zelfs dit seizoen nog om te starten bij ons. Stuur een berichtje en ik neem contact op voor een afspraak. Met vriendelijke groet, Henk Takens voorzitter VTV De Oase Enschede
 2. In Enschede zijn meerder volkstuinen. Ook bij onze volkstuin werken wij met wachtlijsten. Aan het eind van een seizoen is er altijd wel enig verloop. Op dit moment is nog enige ruimte om uit te geven en de verwachting is dat er nog wel wat ruimte vrij komt. Voor kenners in Enschede. Ons complex ligt aan de Kuipersdijk/Engerinksweg en is met 130 leden de grootste en opgericht in 1974 oudste volkstuin in Enschede. Tuin complex ligt net buiten het centrum van Enschede. Belangstelling?? stuur een reactie en ik stuur info over lidmaatschap, huur en overige voorwaarden. Henk Takens Voorzitter VTV De Oase
 3. In 1974 is onze volkstuin VTV De Oase in opgericht. Met ruim 2 ha en 130 leden één van de grootste complexen en volkstuin verenigingen in Enschede. De tuin ligt bijna in hartje Enschede, maar daar merk je weinig van. Na de aanleg van de A35 is er wel een beetje van de oorspronkelijke rust verloren gegaan. Toch hebben wij daar ook weer niet zoveel hinder van. Een Oase van rust is het gebleven. Al drie jaar lang leveren wij groente die over is aan de voedselbank en voor dat doel hebben verbouwen we op één van de tuin ook groente. Een website is een wens van het bestuur, maar het ontbreekt ons aan de kennis om zoiets op te zetten. Is er IT-er onder de moestuinleden en woon je in de buurt van Enschede die ons op weg zou kunnen helpen graag.
 4. Ik heb een aantal ( ongeveer 30) PVC gebruikte tunnelbogen over voor het bouwen van tijdelijk seizoen verlengende kassen. Verschillende lengtes. Op te halen in Enschede voor een kleine vergoeding voor onze verenigingskas van VTV De Oase.
 5. Ben voor het eerst op deze site. Ik ben voorzitter van een grote volktuinvereniging in Enschede (130 leden). Op dit moment hebben wij de wachtlijst weggewerkt en en zijn er nog een paar tuinen vrij (3 januari 2016). Heb je belangstelling laat dit dat dan even weten.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...