Jump to content

AmsWest

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Amsterdam
 1. dank voor alle reacties, hier kan ik wel wat mee!
 2. dank, er komt nog wel steeds nieuw blad aan, maar inderdaad, ik denk niet dat het zin heeft er nu nog wat aan te doen. Ik knip het meeste aagetaste blad dan maar weg. Kijken wat dat oplevert. Zag dat ie tot min 12 graden aankan, maar ik wacht de winter af. Het is een wat fragiel maar ook mooi blad. En anders zet ik er volgend jaar iets sterkers in. Hij staat wel goed beschut op mijn balkon. Het blijft uitproberen op een balkon. Andere planten zoals boompjes doen het allemaal supergoed op miin balkon (bamboe, glansmispel red robin en vijg bijvoorbeeld).
 3. hartelijk dank, ik denk inderdaad het mineervliegje. Geen idee of ze het naar hun zin hebben, ik geef regelmatig water, misschien iets te nat soms, zou kunnen. Ik ga eens op zoek naar een biomiddel.
 4. Hoi, Ik heb op mijn balkon in een grote pot een indigostruik staan, waarvan het blad sinds een week aangevreten is, zie foto. Wat kan dit zijn en hoe kan ik dit milieuvriendelijk oplossen?
 5. Hallo, ik heb op mijn balkon in potten o.a. rozemarijn, munt en basilicum staan, op het zuidwesten. Vanaf 13.00 is er zon tot een uur of acht. De kruiden hebben allemaal hetzelfde uiterlijk, zie foto's. Ik heb de munt al een keer helemaal gesnoeid, maar na een tijdje krijgt het weer zo'n tekening op het blad. Zijn dit luizen? Ik geef regelmatig water dus het kan niet van droogte zijn. Ze staan ook niet de hele dag in de volle zon. Ik zie geen beestjes lopen. Is het blad nog te consumeren?
×
×
 • Create New...