Jump to content

Tal77

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Overijssel
 1. Het ras weet ik niet... daar staat elders toevallig een topic over. Zou het wel graag willen weten!
 2. Het zijn zure appels. De ene heeft hard vruchtvlees, beetje a la Granny Smith. Ietwat zuurder, maar mijn kinderen hebben al wel een appel zo (in stukjes) opgegeten. De andere appel is wat meelderiger, niet lekker om zo te eten, maar dat zal ook persoonlijk zijn. Bedankt Gerard... al vinden wij ze dus wel te eten
 3. Tal77

  Hallo!!

  Dank jullie wel!
 4. Vorig jaar hing onze hele appeloogst bruin in de boom, veelal inclusief schimmel. Hartstikke zonde natuurlijk, want wij woonden hier nog maar net en hadden ons erg op de oogst verheugd. Dit jaar is het hetzelfde met de perenboom. Vorig jaar ook al, dus we hebben nog geen peer kunnen eten uit eigen tuin. Waar kan dit aan liggen???
 5. Hoe maken jullie appeljam?? Ik ben wel benieuwd naar goede recepten. En wat maken jullie nog meer van de appels uit eigen tuin??
 6. Kunnen jullie zo zien welke twee soorten appelbomen wij hebben staan?? Of hebben jullie daar andere afbeeldingen voor nodig?? Wij zijn hier net een jaar geleden komen wonen, maar hebben geen idee om welke appel het gaat. Natuurlijk willen we het wel heel graag weten
 7. Tal77

  Hallo!!

  Zojuist heb ik me hier aangemeld, nadat ik dit forum vond via een zoekopdracht bij Google Ik ga straks dus ook meteen even vragen stellen! Ik ben Chantal, woon sinds april 2010 in het mooie Twente met man en 2 kinderen. Wij hebben hier een verbouwde woonboerderij op een kavel van 2400 m2. We wilden dit jaar starten met het maken van een moestuin en een pluktuin, helaas is dat door het vele werk hier nog niet gelukt. De moestuin en pluktuin wordt vooral een projectje van mij en mijn dochter van bijna 10. We hebben er veel zin in, maar eerst moet er nog een stukje afgezet worden voor ons. Wel staan er 5 grote fruitbomen op ons erf. Dit jaar hebben we een enorm goede appeloogst. Er staan 2 soorten appels, een perenboom (welke het dit jaar weer niet goed heeft gedaan) en twee pruimenbomen, waar we helaas door de vele regen en het slechte weer de oogst ook van hebben gemist.
×
×
 • Create New...