Jump to content

Edstut

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Spijkenisse
 1. Ja idd. Daarvoor heb ik nu de onderkant bekleed en de voor en achterkant . Water kan alleen nog weg via de zijkant. Want verzuipen is ook niet alles. We gaan het afwachten. Bedankt voor het advies. Groeten, Ed
 2. Nou net de eerste hangbak leeggehaald en weer opnieuw gevuld met potgrond. De wanden heb ik bekleed met plastic zodat er ook geen contact meer is met het hout. Zijkanten zijn open zodat het water weg kan. Ik heb bij alle planten de dode bladeren en de vruchten eraf gehaald zodat alle energie naar de plant gaat. Nu afwachten en hopen op een beter resultaat.
 3. Ja duidelijk verhaal dan. Dan gaan we helaas gewoon weer opnieuw beginnen. Toch me huiswerk onvoldoende gedaan. Ik zal de aarde gaan vervangen voor potgrond en het hout afschermen van de aarde. Bedankt voor de hulp.
 4. Het is gewoon geïmpregneerd tuinhout in de bakken zit bemeste tuinaarde en ik geef ze elke avond voldoende water. Het zijn ostara planten. Het overige water kan aan de onderzijde de bak weer uit. Ze groeiden in het begin ok maar later gebeurde dit. Ik heb ze bijgemest met aarbeien meststof.
 5. Beste mensen, Wie weet wat hier aan de hand is mijn planten worden steeds minder. De aardbeien die de andere planten geven zijn ook nou niet echt top. Ze staan op meerdere plekken in meerdere bakken. Het gekke is dat 1 plant van de zelfde lichting het bij de buren optimaal doet. En bij mij gaat alle naar de knoppen. Wat gaat er fout? Alvast bedankt. Groeten. Ed
×
×
 • Create New...