Jump to content

Knikkie

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Knikkie

 1. Elmigo mijn planten staan in de volle grond en zijn en stuk voller, maar evengoed geen oogst. Ik zal morgen even een foto maken. En ik Google draaihartigheid, interessant
 2. Ik heb een paar broccoli planten staan die een wat moeilijke start hadden (ik denk dat vogels in de jonge planten hebben gezeten) maar het toch gered hebben. Nu staan ze al zo’n 2 maanden, flinke planten geworden maar ik zie niets dat op een broccolistronk lijkt. Moet ik meer geduld kweken of zou er iets misgaan?
 3. Ik Ik heb deze tuinbonen ruim 2 weken geleden voorgezaaid en in de koude bak gezet. Vanochtend controleerde ik een boon en zag dat hij niet gekiemd was. Hoe zou dit komen? Ik heb iets niet goed gedaan, maar wat?
 4. Hee super, bedankt voor de tip, het is gelukt!
 5. Ah dan snoei ik de bruine takken weg en laat ik de groene zitten dus. Bedankt!
 6. Ik heb sinds kort een volkstuin en daar staat nog een oude bramenstruik. Zou hij met snoeien nog te redden zijn? Ik kan slecht zien welke takken vrucht gedragen hebben. Hij is compleet uit vorm ook, zou hij drastisch snoeien overleven?
 7. Hoi, Ik probeer met mijn iPad een profielfoto te uploaden maar dit lukt niet. Foto uit mijn fotobibliotheek is te groot, maar ik weet niet hoe ik deze kleiner maak, kan het ook op het forum niet vinden. Wie weet hoe ik dit moet doen? Alvast bedankt!
 8. ik ben nieuw hier, een groentje in moestuinland! Ik mag 1 januari beginnen op een volkstuin van 175 m2. Wel “gewone” tuinervaring maar nog nooit groente geteeld dus ik lees graag mee met al jullie tips en trucs. Mijn vingers jeuken.. Zo ziet de tuin er nu uit, de huidige tuinder heeft hem bijna leeg..
×
×
 • Create New...