Jump to content

kalverjan

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Gelderland
 • OCCUPATION
  Pensioen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Goedemiddag, Ik woon sinds kort in het noorden op de kleigrond. Heb een stukje moestuin omgespit, waar nog nooit een spa in is geweest, en waar ik aardappelen wil poten. Nu moet(zo men beweert) kleigrond kalk hebben maar kan ik dat ook(een beetje) bij de aardappelen doen(zonder roestplekken te krijgen. De grond kan/moet he zeker hebben naast andere bemesting. Graag jullie mening. Alvast bedankt. Groetjes Harm.
 2. Dag allemaal, Ben een man van(nog net)67 jaar en opgegroeid op het platte land in het(zwarte)zand en tussen koeien,varkens,kippen en alle dieren die je maar bedenken kan. Het tuinieren is er eigenlijk gewoon in gesleten,dat was gewoon en normaal op het platte land(misschien ook wel een beetje uit armoede). Later door zelfstandig een eigen(varkens)bedrijf te runnen is door tijdgebrek het tuinieren er een beetje bij in geschoten maar de laatste tijd weer volop bezig. Verder heb nog allerlei interesses zoals klussen,zowel binnen als buiten,vissen,kamperen en nog veel meer,maar het liefst ben ik buiten. Woon sinds enkele jaren,samen met mijn vriendin, aan de rand van een dorp waar ik ook de beschikking heb over een moes/siertuin. Ik ben sinds enkele jaren gepensioneerd dus kom volop tijd te kort. Ik hoop hier op dit forum toch nog wat te leren en wat uit te wisselen. We zien wel. Groetjes KJ.
 3. Goedemiddag allemaal, Wie heeft ervaring met stalmest(van allerlei dieren)waar nogal wat houtvezel/krullen in verwerkt zit. Deze mest mag ik gratis ophalen maar ik weet niet hoe het gaat met de vertering van die houtvezel en of hier ook andere nadelen aan verbonden zitten.Ik hoor graag jullie ervaringen. Groetjes KJ PS ik moet/ga mij nog (uitgebreid) voorstellen op het forum hoor.
×
×
 • Create New...