Gast Geplaatst: 29 november 2015 Geplaatst: 29 november 2015 Vossenbessencompote en geleien, homemade. Dit bracht mij al vaker op de fiets om een dagje heerlijk te wildplukken. Thuis maakte ik dit seizoen er de heerlijkste geleien en een compote van, die goed smaakt bij wit vlees, gevogelte en kaas zoals Camembert. De hieronder afgebeelde versies zijn dus allemaal op basis van het rode besje, met een toevoeging van (biologische) rode port, specerijen en citrusschil. gezoet met sucanat (oersuiker) igv de compote of witte (biet-) suiker (biologisch) igv de gelei-en. Er is ook gedacht aan een "vega-versie". hier heb ik "konfitura gelier" gebruikt om te binden, bij de andere versies varkensgelatine van "leckers" (bio-gecertificeerd). Houdt u van een eerlijk streekproduct voor de feestdagen, een origineel cadeau met inhoud dit alles homemade samengesteld? bezoek dan 'ns mijn webstek voor meer homemade lekkers, prijzen en allerlei informatie op facebook http://www.facebook.com/kookgozer/ grtn van stadsboertje Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.