Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

homemade gelei- en compote van veluwse vossenbessen


Gast stadsboertje

Aanbevolen berichten

Vossenbessencompote en geleien, homemade. Dit bracht mij al vaker op de fiets om een dagje heerlijk te wildplukken. Thuis maakte ik dit seizoen er de heerlijkste geleien en een compote van, die goed smaakt bij wit vlees, gevogelte en kaas zoals Camembert. De hieronder afgebeelde versies zijn dus allemaal op basis van het rode besje, met een toevoeging van (biologische) rode port, specerijen en citrusschil. gezoet met sucanat (oersuiker) igv de compote of witte (biet-) suiker (biologisch) igv de gelei-en. Er is ook gedacht aan een "vega-versie". hier heb ik "konfitura gelier" gebruikt om te binden, bij de andere versies varkensgelatine van "leckers" (bio-gecertificeerd). Houdt u van een eerlijk streekproduct voor de feestdagen, een origineel cadeau met inhoud dit alles homemade samengesteld? bezoek dan 'ns mijn webstek voor meer homemade lekkers, prijzen en allerlei informatie op facebook http://www.facebook.com/kookgozer/ IMG4003---kopie23881448809507.JPGIMG4001---kopie58231448809524.JPGIMG4000---kopie88331448809540.JPGIMG912952411448809726.JPG

grtn van stadsboertje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...