Jump to content

Moestuin dummy

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Hilversum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volgens mij zijn het juni dragers, toen kwamen er een paar aardbeittjes aan. In de herfst en winter verliest de plant alle bladeren en in het voor jaar komen ze weer tot leven 😉
 2. Ik heb al meerde keren aardbeien geprobeerd, maar het is een ramp voor mij. Lukt nooit, daarom wil ik ze overdoen naar iemand die er wel mee om kunnen gaan en veel aardbeien krijgen. Ik hou het echt niet 😪. Weggooien kan ik niet over mijn hart verkrijgen. Hou het liever bij snack komkommer Hopeline f 1 .
 3. Hallo moestuinliefhebbers, Wie kan ik blij maken met aardbeienplanten. Het blijkt niet zo mijn ding tezijn,en ik heb de verkeerde soort gekozen. ik dacht dat deze voor in pot waren, maar het blijkt niet zo te zijn. het zijn kruipende, en daar heb ikgeen plek voor.Ik vindt het zonde om ze weg tegooien. Ze moeten hier uit de pot gehaald worden. Ik zou de planten willen ruilen voor HOPELINE F1 komkommerzaden. zijn op te halen in Hilversum.
 4. Wow wat een mooie oogst hebben jullie zeg.. TOPPIE 👍
 5. Dank je voor je reactie patrijs
 6. Hoi allemaal, Ik vindt steeds fel groene hele kleine harde balletjes in de potgrond. Als ik erop knijp, dan spatten ze uitelkaar, er komt dan vocht uit. wie weet wat dat kan zijn. morgen zal ik er een aantal uithalen als ik ze zie, en er een foto van maken en hier plaatsen.
 7. Als dat zo is, wat moet ik dan doen, en hoe komen de aardvlooien in de grond. Door teveel water ?
 8. Zo zien de paprikaplanten eruit 😪
 9. De bladeren zijn helemaal schoon. Geen beestje tezien. De gaatjes lijken net van naaldenprikjes ,zo klein ze.
 10. Hallo allemaal, Ik ben paprika’s aan het kweken, maar nu zie ik dat er in veel bladeren heeeele kleine gaatjes zitten. Wie kan mij vertellen wat dat kan zijn.
 11. Ok, bedankt voor de reacties
 12. Geeft dat geen problemen met deze warmte. Zoi erg jammer zijn als de plant dood gaat 😪
 13. Beste moestuinvrienden, Ik heb een TINY TIM tomaat staan met bloempjes erin, kan ik hem nu nog een keer verpotten. Ik vindt de pot te klein. Wat vinden jullie ervan?
 14. Goedemorgen, Dacht dat komkommerplanten geen andere planten kon verdragen n dan nietmeer wilde groeien. kan de tomatenplant er dan ook gewoon staan. Tomaten planten geven een behoorlijke geur af en kan ik gegrijpen dat andere planten en zeker de komkommerplant daar niet tegen kan.
×
×
 • Create New...