Jump to content

popke

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Utrechtse Heuvelrug
 1. popke

  Slecht pompoenjaar?

  Hahaha, sterkte piggy!
 2. popke

  Slecht pompoenjaar?

  Wat superleuk al jullie pompoen verhalen en foto's! Ik ga morgen de uchi kuri's oogsten denk ik, ben benieuwd hoeveel ik er ga vinden.
 3. popke

  Slecht pompoenjaar?

  Oeh jachtfeest, dat klinkt helemaal leuk en lekker zeg! Hier ook oogstfeest inderdaad. Ik vind het erg leuke tradities die feesten en misschien kan ik er ook wel niet helemaal goed over oordelen want ik kom hier niet vandaan en woon hier pas 3 jaar. We zijn wel mooiste dorp van Gelderland geworden vandaag!! (volgens een programma van omroep Gelderland)
 4. popke

  Slecht pompoenjaar?

  Leuk hoor Flup, wij hebben het maisfeest maar dat houdt niet meer in dan bier zuipen en half lam naar een slechte band luisteren in een tent..... Maar toch is de zuidwestpfalz me wat te ver rijden voor een feest wat wel leuk is!
 5. popke

  Slecht pompoenjaar?

  Wat gebeurd daar zoal Flup? Op een pompoenfestival?
 6. popke

  Slecht pompoenjaar?

  De uchi kuri's die ik heb zijn ook wat klein gebleven. Normaal heb ik een kruiwagen vol uchi's maar volgens mij heb ik nu maar 10 stuks ofzo. Patisson heb ik wel veel maar ik moet zeggen dat ik daar niet zo blij van wordt, ben ze al zat.
 7. popke

  Slecht pompoenjaar?

  Nou nee, dat is wel een beetje erg veel...Al heb ik wel 2 hele grote er tussen zitten , geen idee wat die wegen, ik zal de weegschaal eens meenemen de tuin in! Ik sproei eigenlijk elke dag dus de regen maakt niet veel uit.
 8. Hebben jullie het idee ook dat het een slecht pompoenjaar is? Ik zocht een verklaring in nieuw stukje grond wat slecht zou zijn en misschien oud zaad. Van de week viel mij echter op dat op het pompoenveld hier in de buurt ook erg weinig oranje te zien was.
 9. Op zich zouden ze wel los op het erf kunnen en dan hebben ze meer dan genoeg ruimte denk ik. Zit ik alleen weer met de hond die dat niet gaat willen denk ik.....ik zet het idee maar weer even in de ijskast!
 10. Tsja...moeilijk moeilijk! Zouden ze samen kunnen met konijnen in een ren?
 11. Ik hoor dat ze zoveel irritant geluid maken dat ze je uit de slaap houden snachts....is het echt zo erg? Sorry voor off-topic...
 12. Wat een leuke tip, parelhoenders tegen ratten. Ik ga mij eens informeren of het wat voor ons is. We hebben er veel last van op het moment, ze vreten in de moestuin en hebben een aantal keer een nest van onze babykonijntjes leeggehaald.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...