Jump to content

hin

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  overijssel
 1. hin

  De Goudsbloem

  mijn kids en ik zweren er bij dat een zalfje van gedroogde goudsbloem in palmolie perfect werkt tegen muggen beten. jeuk is binnen een minuut verdwenen. ik geloofde het eerst niet toen mijn oudste dat vertelde maar na eens vervelend op een vingerkootje gestoken te zijn, wat helaas altijd enorm jeukt. heb ik de proef op de som genomen en ik moet bekennen dat mijn oudste gelijk had.
 2. He Roland wel jammer van dat Kevertje het zag er zo hoop vol uit met die jonge scheuten. ik heb zelf een paar wilde pruimen staan en ben van plan daar ook een paar van te gaan enten. vorig jaar van een gele pruim uit mijn ouders hun tuin heerlijke jam wijn gemaakt. die wil ik dan ook gaan enten. ik zal jou post dan ook volgen om er van te leren. weet iemand of een wild pruim makkelijk te enten is?
 3. hin

  even voorstellen,

  goeden dag, ik ben Hin en was een paar jaar geleden begonnen met tuinieren op het dak van het kippenhok in een venix wijk. Dit was zo'n succes dat er al snel bakken bij kwamen waar dan ook geweldig uit geoogst werd. met idee├źn van Pintrest heb ik al redelijk wat geprobeerd maar ben nog geen door gewintrede tuinder. op dit moment beschik ik over een klein boerderijtje waar ik part time aan de slag kan. met een moestuin van 120m3 met kasje en weilandjes met brandnetels en schaapjes en een paar kippen. ook heb ik een aquaphonic systeem draaien . ik hoop dat ik van dit forum tips en trucks kan aan leren om zo een mooie opbrengst te creeren. wel doe ik alles biologisch. daarnaast hoop ik dat ik ook mijn steentje kan bijdragen aan dit forum. MVG Hin
×
×
 • Create New...