Jump to content

Elena kwekkel

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  evergem
 1. Maken die vrouwtjes dan echt zo'n lawaai? Liefst zou ik wel voor 2 vrouwtjes gaan. Van 2 mannetjes samen heb ik al veel horen klagen dat ze in het voorjaar (paartijd) alles dat voorbij komt, lastig vallen als er geen vrouwtjes bij zitten. Of gewoon vervelend kunnen doen en naar de kinderen hun benen proberen happen. Maar ik wil er een beetje rekening mee houden dat hier mijn 2 kleinkinderen ook spelen. Dus ik blijf echt wel twijfelen HELP
 2. .... en is misschien iets minder lawaai dan 2 vrouwtjes
 3. Jorieke, en een man en vrouwtje, ook al is het niet de bedoeling om te kweken, is dat een probleem? Voor of nadeel? Slakken zijn er hier nu wel veel, maar die blijven misschien niet met zoveel als er 2 eendjes lopen.
 4. Hoi, appelvrouw en andere leden, ik twijfel wel nog steeds tussen 2 vrouwtjes of een man en vrouwtje. Wat denken jullie? Het is niet de bedoeling om te kweken, gewoon voor de slakken te eten en het gezelschap. Het is ook de bedoeling dat ze gaan loslopen in de tuin, de eendjes het hele jaar door en in de winter komen ons 5 krielkipjes ook veel los in de tuin lopen. Ook krijgen we heel veel bezoek van ons 2 kleinkinderen van 2,5 en 5 jaar. In de vakanties logeren ze hier dus ook veel en graag. Dus daar houden we graag ook rekening mee met de vraag van wat doen we best: 2 vrouwtjes of man en vrouwtje. Ps. De kleinkinderen zijn wel echt al gewoon om verstandig en met repect om te gaan met onze kippen . Groetjes, Elena.
 5. Dag appelvrouw, bedankt voor je reactie Ja het is een beetje te ver, spijtig. Mooie eendjes trouwens. Ik zal hier nog een beetje verder moeten uitkijken. Alles is al klaar voor de eendjes op te vangen. Ik kijk er echt naar uit.
 6. Hallo hier allemaal, Ik ben nieuw hier en denk dat ik op het juiste adres zit om wat vragen te stellen en vooral veel bij te leren van jullie Nu heb ik (na 2 jaar twijfelen) toch besloten om 2 loopeendjes aan te schaffen. Ik had gedacht om 2 vrouwtjes te nemen, maar soms hoor ik dat vrouwtjes heel veel lawaai maken? Is dat zo of valt dit best mee? Dan vroeg ik me af waar ik ze best aanschaf, of jullie iemand kennen die er verkoopt? Waar moet ik op letten bij aanschaf? Wij wonen in Evergem (Oost-Vlaanderen). België.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...