Jump to content

appelvrouw

Members
 • Posts

  20,014
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Personal Information

 • LOCATION
  NO Frankrijk

Recent Profile Visitors

2,766 profile views
 1. Van Joep en Jorieke een zwaaibraaihangroosterdriepootding👍👍. Echt geweldig om zo rustigjes rond de bak met vuur Te zitten en de vleesjes en groentes gaar te kijken. Heel ontspannend handig en lekker. Foto met het voedsel op het rooster is helaas mislukt..
 2. Lekker veel groente dat werd een fijne Koreaanse noodle maaltijd..
 3. Pootuitjes..mmm😀 Heel veel zaaddozen van bloemen afgeknipt..een klein deel voor mijn zaaddozen, calendula, stro bloem, ipomea, zonnebloem. De rest is n de emmer proberen te laten vallen en afvoeren naar de bermen naast de rivier, gaat misschien nog wat doen, guerilla gardening. Vandaag verder knippen, ik heb nog veel zaad dat gaat vallen, teunisbloem, agrimonie, kattenkruid, fijn straal enz.. o, en dit deed Lie:
 4. Prachtig Frans! De Limburgse aarde is duidelijk goed voor de venkel!
 5. Gatsie! Als je er geen deksel op doet brand het misschien nog sneller aan? Ik moet nog maar afwachten of mijn paprika’s wat worden hoor, eerst maar een nachtje in het zout.. recept van Diana
 6. Ik zag een foto van tomatensoep met Quinoa in een boek van Donna Hay en dat zag er erg smakelijk uit..kijk: Ik had alles in huis. De oven deed het nog tijdens het roosteren van de tomaten met knoflookbol en basilicum blaadjes, bij de kaascrackers begin hij al flink herrie te maken. Enfin, het is heel erg lekker geworden, lijkt erop toch? De smaak is hemels!
 7. Begonnen met geroosterde paprika te maken naar mijn oven begonnen enorm te kraken bij het eerste blad. Een andere oven is in huis maar het gaat nog wel even duren voor hij aangesloten is. Dus de rest van de al schoongemaakte paprika’s liggen nu in een bak met zout voor paprika pickels. De portie geroosterde gaat er ook bij ik hoop dat dat extra smaak geeft
 8. Oo ik had je bericht niet gezien Jorieke, of gelijk geplaatst. Wat een shit toestand! Dat lijkt ook op steenmarter gedrag, maar maakt niet uit natuurlijk dood is dood. En door dat hek heen getrokken 🤭🤨 je zou denken aan een gezamenlijke actie van twee van die beesten.. Jammer van je mooie krielen zeg..balen!
 9. Gelukkig kwamen we zondag met tien eieren thuis want nog geen ei geraapt sindsdien..van onze 4 kippen waarvan een oud en een half oud. Allemaal in de rui. Zelfs de haan. Toch is het vaker zo als we weg zijn geweest, geen ei. Enfin de boel maar weer verwennen..ze struinen en graven de boomgaard af en van ons krijgen ze nog wat bijvoer aan gebroken graan en als ontbijt wat couscous met wat yoghurt en versterkende kruiden.
 10. Wat een schoonheden zijn deze knollen, echt een feest om op de foto te zetten. Ik heb helemaal geen zin om er een uit te halen om te wegen of te eten..te mooi!
 11. Zou kunnen. Er er bloem of knopvorming te zien kan je daar een fijnere opname van maken?
 12. 3 vruchies, zegt het jullie iets? Russische melon zei de gulle gever
×
×
 • Create New...