Jump to content

appelvrouw

Members
 • Content Count

  18,694
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  NO Frankrijk

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. Eigenlijk maak je dan die koude soep, hoe heet die nou toch ook al weer, met tomaten, paprika en komkommer. Gazpacho dat is het. Heerlijk! Wat je nu gemaakt hebt en dan ijskoud eten op een hete dag, druppie olijfolie en of wat basilicum. ik ben al blij dat ik een kilo komkommertjes bij elkaar had om pickles te maken andere jaren had ik er veel meer. Ik heb notabene 4 planten😐
 2. appelvrouw

  Het achtertuintje!

  Prachtig Jo! je pompoenen doen het beter dan de mijne in de sweet dumpling heb ik nog geen vrucht. Leuk zijn die. En verder ziet het er allemaal ook mooi uit.
 3. Ieieg wil je dat niet meer doen Grork..die bewegende dingetjes/ handjes..ik kan er echt niet tegen. maar èh, jouw spercies zijn dat echt niet taaig?
 4. Gebruik jij dat aangepaste recept van Antoine eigenlijk nog Jorieke?
 5. 4 potjes, waarvan een mini potje voor direkt gebruik zonder te steriliseren, om eens uit te proberen, Van de Bread and butter pickles op witte wijnazijn gemaakt. Nu al zin in een broodje hamburger mét!
 6. appelvrouw

  Komkommer 2020

  Zeker. Ik heb net een kilo verwerkt. De Armeense komkommer geeft wel wat vruchten, maar vooral hele grote en maar twee tegelijkertijd. Gisteren een joekel geplukt. Nu zie ik geen enkele vruchtaanzet meer.
 7. Nog een dagje zachter worden en morgen lekker saus maken voor de winter😋 je ziet dat sommige tomaten behoorlijke brandschade hebben. Ik ben gisteren al begonnen op keukenpapier met knijpers voor de meest gevoelig tomaten te hangen. Hier liggen oa CdB waarbij ook een gele variant. Coral Queen, Monglow en nog steeds Gartenperles. En deze tomaatjes heb ik aan mijn gasten gebracht, de kleintjes, de CdBeetjes meteen op een broodje als lunch..mmm
 8. Super Charly en Vincent! Ik waan mijn lievelingsforum veilig in ook jullie handen! 👏🙌👋🙏
 9. Met knijpers en stukjes keukenpapier aan de slag om tomaten die er gevoelig voor zijn zoals de Coeur de Boeuf, de Alice dreams en ook de long cherry blush te beschermen tegen zonnebrand. Nu het zo heet en zonnig wordt geen gek idee dacht ik.
 10. In de Lean Mean Fat Reducing Grilling Machine (zo heet dat ding echt) behalve zalm ook groente gegrild, courgettes, koolrabi en tomaatjes met knoflook. Geraspte komkommer met azijn, suiker en peper erbij..mmm
 11. Ik denk dat jij je slakken teveel verwend Vincent door ze al deze goede kruiden voor te zetten. Mijn Jiaogulan zit dit jaar in een pot buiten bereik van de glibberende vreetzakken. Die pillen, waar heb je die dan vandaan?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...