Jump to content

appelvrouw

Members
 • Content Count

  19,765
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Personal Information

 • LOCATION
  NO Frankrijk

Recent Profile Visitors

2,306 profile views
 1. Verlaat verjaarskado en zo..
 2. En een lekker glaasje erbij! Humus van biet en kikkererwten en een gehele bol gepofte knoflook erdoor. Aspergesoep, van die melkmeelsoep😛bah, maar Lie vindt het heerlijk. Ik doe er maar gewoon héél veel asperges in dan gaat het wel.
 3. Nog een beetje klein. Een brassica zou ik denken, maar welke? Radijs, navet, rabi of bv rode kool? Ff afwachten nog
 4. nog meer aquadulce, en een little gemmetje.
 5. Aquadulce bonen. Én lekker!
 6. Zijn jouw aquadulce peulen ook zo lang?
 7. Van het eerste zaaisel is er een blijven leven. Nu de rest gezaaid vandaag, en duimen
 8. En vacumeren jullie ook? Of gaan ze in een doosje of gewoon vriezerzakje? Oestersaus komt mijn kant op, ik ken het eigenlijk niet, kom het vaker tegen in recepten en wilde het toch al in huis hebben.
 9. Ja dat is het hè..zolang de courgettes nog niet groot zijn. Maar wel bijna doppers en capucijners. Vanavond dus pizza uit de vriezer met jonge ui uit de tuin en…sla.Whats new.
 10. Ja. En ik ben me ervan bewust en soms lijk ik niet te stuiten en maar doorgaan met die tuinklussen. Gelukkig komt er enig verstand met de jaren haha
 11. Ik weet het niet maar ik zou ze met blad en al weghalen en ergens neerleggen waar ze geen kwaad kunnen. Prachtige tomaten joh, complimenten!
 12. Prachtige vlier idd. En al dat werk ken ik ook..ik had van de week ook een klaagdag of twee, maar uiteindelijk wint het plezier van het tuinieren het. Lijstjes maken helpt me, afstrepen is fijn ook al is het maar één klus. En ik dwing mezelf de laatste dagen om iedere dag een half uurtje alleen maar te genieten van de tuin. En dan weer terug naar af😉
 13. Echt? Of heb jij die verzonnen? Ik zit aan t ontbijt lekker te forummen en eet een spelt boterham met eigen pompoenpitten in het brood. Zo jammer dat er maar zo weinig pitten zitten in zo’n naaktzadige pompoen, dit jaar heb ik ervoor gekozen andere soorten te zetten. O, in Crowdfarming olijfolie gebakken eitje op t brood. Ik steek hier toch van alles op🙂
 14. Dat ziet er lekker uit. Helaas vind ik in ons supermarkt je geen oestersaus..of wacht, wie weet lukt het toch dat te krijgen. jij blancheert ze MS? En dan hebben ze nog enige stevigheid na het ontdooien?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...