Ga naar inhoud

Vlavlips probeersels

  • updates
    5
  • reacties
    11
  • bezoekers
    1736

Entries in this blog

Weer terug naar tuinieren in de achtertuin....

Afgelopen week druk geweest om de moestuin leeg te halen en alles wat er nog leefde, eigenlijk enkel t spul dat ik in de verhoogde bakken had gezaaid, thuis uit te planten.   In de 2 pallet randen van 120x90 die ik al had staan nu sla, pak choy, snijbiet, spinazie (is helaas al aan t doorschieten zag ik) en pootuitjes.   De aardbeien die eerder in de pallet randen stonden staan nu deels in een grote bak die ik naar huis heb gehaald en zijn deels in de kliko beland

Terug bij af....

Het heeft gisteravond en vannacht geregend.....iets te veel blijkbaar   Ik hoop maar dat wat ik in de volle grond al had uitgeplant en gezaaid (oa tomaten, pompoen, diverse stam- en stokbonen, peulen, komkommer, ui, aardappel, aardbei, courgette) het overleefd. Verder staan er oa een blauwe druif, moerbei, appelboom en druif in een zwembad.   Enige dat niet onder water staat zijn de pootuien en aardbeien, maar met nog wat water erbij staan ook die onder.

Vlavlips probeersels #1

Nu voor het eerst sinds een jaartje of 2 echt een eigen huis met voor- en achtertuin. Vorig seizoen is de oogst grotensdeels mislukt doordat de 2 mini-tomatenstruikjesdie ik had gekregen totaal niet tegen nat, Nederlands weer konden en dus binnen een week van prima planten naar schimmelberg gingen en helaas bijna alles in hun wijde omgeving hebben aangetast. Dit jaar dus poging 2, maar zonder mini-tomatenplantjes!   In de voortuin 2 frambozen vol met vruchtjes.  
×
×
  • Nieuwe aanmaken...