Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Disclaimer moestuinforum.nl


Jorg

Recommended Posts

 

Het gebruik van en de toegang tot deze website is onderworpen aan onderhavige disclaimer.

 

Aansprakelijkheid

Moestuinforum is een website waar (moes)tuinliefhebbers vragen, kennis en ervaring delen met anderen. Berichten op moestuinforum.nl vertegenwoordigen de mening van de auteur. Moestuinforum.nl kan niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de geplaatste informatie. Indien u uitsluitend op basis van de informatie op deze website beslissingen neemt, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

 

Hyperlinks

Op deze website kunnen hyperlinks naar pagina's van derden voorkomen. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico. Moestuinforum.nl is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van deze website en/of de inhoud daarvan.

 

Copyright

Behoudens voorafgaande en schriftelijke toestemming van moestuinforum.nl (of van de eventuele andere rechthebbende(n)) is elke reproductie of gebruik van informatie, anders dan het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik, verboden.

 

Lees ook: Voorwaarden deelname forum

 

Indien u stuit op berichten die volgens u in strijd zijn met wettelijke voorschriften of die een inbreuk maken op rechten die u bezit, dan wordt u verzocht dit (onderbouwd met redenen en onder verwijzing van links naar het bedoelde materiaal) kenbaar te maken.

 

Moderatie

Wij behouden ons het recht informatie op elk moment in te korten, te wijzigen of te verwijderen zonder opgave van reden. Onze huisregels lees je hier. Indien u op berichten stuit die volgens u beoordeeld moeten worden door een moderator, kunt u die melden via de meldknop.

 

Contact

Vraag  gerust onze moderators om hulp of mail naar [email protected].

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...