Jump to content

Knolletje

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Belgie
 1. Die heb ik ook staan en voldoet inderdaad aan de vereisten van Freggel.
 2. Knolletje

  nieuw hier.

  Veel succes met jullie huis en grote tuin!
 3. Dit is werkelijk een super tip!! Want ik gebruik vaak (te veel) soja saus om mijn chinese gerechten op smaak te brengen.. Ga dat eens proberen af te bouwen door gebruik te maken van het kippenpoeder!
 4. Knolletje

  voorstellen jos

  Je kunt ook de strategie hanteren van 'pay what you want'. Inderdaad, prijsbepaling voor jouw werkjes is ontzettend moeilijk, vandaar het principe dat de mensen kunnen geven wat ze willen. Onderzoek heeft aangetoond dat je dan het meeste 'winst' maakt. Ik weet dat het bij jou niet om de winst draait, maar het lost alvast je probleem op ivm het bepalen van een geschikte prijs. Alvast nog heel veel plezier met je beide hobby's!!
 5. Woow, dat is inderdaad mooi met die nieuwe groene blaadjes! Jouw boompje zal deze plotselinge verandering wel overleven.. Veel succes er nog mee!
 6. Hey patatje! Bedankt voor de handige tip!! Heb al eventjes snel gekeken en ziet er me super interessant uit!
 7. Gih, ik zou mij ook niet direct zorgen maken, maar ik zou het boompje wel in de gaten houden. Je weet maar nooit!
 8. Echte supertips! Ik vind het ook goed dat de kinderen alles eens moeten proeven, want zelf moest ik dit ook doen Wel vind ik dat als het kind het echt niet lekker vindt, je het niet moet blijven geven. Smaken veranderen sowieso nog. Ik was altijd radicaal tegen champignons (heb moeten proeven en vond het niet lekker) en gelukkig hebben mn ouders mij nooit gedwongen om er te eten want nu, zovele jaren later, kan ik champignongs apprecieren!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...