Jump to content

NoeNoePower

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Noord-holland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het walnotenseizoen is weer aan het beginnen. Alleen van een van onze walnotenboom is er een grote tak afgebroken. Dus ik denk ik haal ze er allemaal wel af. Sommige nog in schil maar wel al gebarsten.. Dus alle walnoten uit de schilletje pulken en te lui zijn om handschoenen aan te doen . Tja geen goed idee dus. Oftewel zwarte handen van het sap van de schil.. Handen nog gewassen maar ja het was al te laat.. Al het sap was al ingetrokken Iemand nog tips om het weg te halen of moet ik gewoon afwachten en hopen dat het over een jaar weg is? Groetjes van een lui iemand die zo slim was om geen handschoenen aan te trekken.[/img]
 2. Heel erg bedankt! En sorry wist ik niet
 3. Ahh wat jammer, ik had er zo graag bij willen zijn maar goed, de volgende keer maar weer verheug me nu al!
 4. Dan zal ik maar staren en kijken of er al een blaadje is gegroeid
 5. Hihi geduld is een schone zaak.. Ja, dat geduld wil nog niet echt komen
 6. Ik had heel veel moestuintjes.. Had ze in een kas gezet(echt een grote niet zo'n vensterbankding) maar was iets TE warm geworden.. 34 graden. Oeps
 7. Hoi Hoi. Ik heb Marokkaanse munt. Ik heb op een gegeven moment heel veel takjes er af geknipt(ongeveer een maand geleden) maar nu komen er wel veel takjes maar wel met hele kleine blaadjes. Dit is al een maand zo. Ik heb ze ook verplaatst naar een grotere pot en geef ze vloeibare mest. Wat doe ik verkeerd?
 8. Hahaha, ik ben weer blij! Want mijn heerlijke jaarlijkse voorjaarsboeket heb ik net geplukt Ik kijk al bijna het hele jaar hiernaar uit Bestaand uit alleen narcissen. Met DE voorjaarsgeur<3 <3 Ohhh heerlijk!! Narcissen zijn de (soort van) eerste bloemen in het jaar.(na de sneeuwklokjes enz.) Ben alleen een beetje vroeg dit jaar dus is iets kleiner dan normaal. Want ik wil natuurlijk niet dat de tuin gelijk kaal is Wat zijn jullie (voorjaars)bloemen?
 9. Oké, ga het gewoon proberen. Kijk wel of het lukt. En Anders heb ik die "worteltakken" nog.
 10. Oké bedankt! Zou nu dus ook nog kunnen?
 11. Hahaha beetje laat Maar wat denk je wel niet van mij! Wiet nog wel Nou een update, voor alle mensen die benieuwd waren hoe het verhaal afliep... Ehmm ja, waarschijnlijk hadden de meeste het wel verwacht, ik eigenlijk ook wel een beetje maar nu heb ik het bewezen, hij verliest wat blaadjes en is nauwelijks tot niet gegroeid.. Oftewel hij is een beetje aan het dood gaan. Komt door de kou en met name het weinige licht.(hij staat op het zuiden maar toch te weinig licht). Het is dus niet heel goed afgelopen met de Groninger Pronkboon.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...