Jump to content

prettig gestoord

Members
 • Content Count

  1,260
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Haaksbergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Mellie Meis, je hebt echt je best gedaan, maar het ging gewoon niet. Het is goed zo. Ik had ooit eens kippen van Willy gekregen, en de haan van het stel vond het nodig om echt aan te vallen. Die is ook gewoon de pan in gegaan. sneu voor de kinders, maar ze weten nu wel hoe het zit, misschien de volgende keer in een slachttrechter doen? Beviel hier wel goed, niet dat gefladder na het daadwerkelijke slachten
 2. Op wat losse blaadjes na, alle kolen. Kwam prachtig op, mooie planten en vervolgens NIETS! Mais lijkt dezelfde kant op te gaan, heel vreemd
 3. @weknoweigenlijk maar heel beperkt. Alleen de gele komen bijna identiek terug, en de rode met die witte sprietjes, cruella de ville door mij genoemd bleef zo. De rest muteerde eigenlijk best wel flink Kwa kleur, maar ook van enkel naar dubbele bloemen!
 4. @Mellie “veegt even de tranen van het lachen van d’r wangen” , meid, zo erg heeft ze zich zelfs hier in de niet overdekte ren niet gedragen. Misschien toch voor de oplossing van manlief gaan..?
 5. Hier ook een boel dahlia’s gezaaid, veel eigen oogst, sorry @weknow alles fijn door elkaar gegooid, ik hou van bonte kleuren.. Maar ook een aantal zaden gekregen van een vriendinnetje die ze via Aliexpress had besteld. Je gelooft het niet, maar het bleek nog Redelijk te kloppen met de afbeeldingen!
 6. Hier gaan de paprika’s als een speer, planten zijn ondertussen hoger dan @Mellie hehehe, maar helaas, door “hulp” van Koe, lees de buurtkat, vallen ze nu om. Bamboestokken zijn niet stevig genoeg gebleken. Ook dit jaar weer alles afgeladen vol en erg groot. Ik ben benieuwd of ik mijn vorige moestuinforum record ga verbreken dit jaar.
 7. Vandaag Mellie en kids op bezoek gehad. Allerlei kruiden stekjes , paprika poeder, saus en vlierbloessem siroop gekregen! Het was super gezellig, bedankt!
 8. Heul veel onkruid getrokken, autoaanhanger vol op zondag Gisteren grote snoeironde, 3 grote autoaanhangers vol, 4 dode joekels van coniferen afgevoerd en vandaag heb ik spierpijn van het niet aangename soort joh!🙄
 9. @Jorieke123 die zien er top uit! jij hebt al beduidend meer kleur dan ik erop, gaaf👍
 10. Hier haal ik de 16cm ook zonder problemen, maar Ik laat ze nog ff hangen. Ze rijpen nog niet af trouwens
 11. Het was “koel” genoeg om even wat close-ups te maken in de kas. Nog MAAR 29,8c pfft
 12. @rorror yup, als enige peper trouwens. De rest is tussen de uien die Niet de dienst weigerden gedeponeerd
 13. Persoonlijk zou ik zeggen sla dit jaar over en ga voor het voorjaar. Zou het risico niet willen nemen dat er toch iemand besmet blijkt te zijn zonder klachten en er een aantal mensen echt ziek worden met alle gevaren van dien.
 14. @Ciska nu alvast sorry voor de foto’s van mijn aankomende oogsten paprika’s. Ik heb twee van deze bakken, hangen helemaal vol met nu nog minipaprika’s.. ze gaan goed!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...