Jump to content

Cheela1982

Members
 • Posts

  320
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  West-Vlaanderen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo, Nee, deze had ik vorig jaar aan een spotprijsje via Wish gekocht 😀 Dank je voor het compliment!
 2. De kweektent zoals ze er nu bij staat 😊 Black Olive, C. Annuum Fluorescent, C. Annuum
 3. Hoi hoi! soms helpt het om het ‘helmpje’ vochtig te maken met de plantenspuit, staan de zaailingen nu in een kasje of?
 4. Condor’s Beak, C. Chinense Deze plant is een overwinteraar, vorig seizoen heeft ze geen vrucht gegeven, net als een aantal andere Chinense types, en vandaar dat ik ervoor gekozen heb de Chinense types voor het komende seizoen wat vroeger te zaaien.
 5. Dank je wel! Jouw zaailingen staan er ook mooi en gezond bij 🙂 Ik heb ze van Badskinsgarden, ze zijn inmiddels uitverkocht, bij mij zullen ze vanaf het najaar ook te koop zijn 😃
 6. Candy Cane, Capsicum Annuum. Een prachtige plant, met bont blad, waar later mooie (paprika) vruchten aankomen. Dit exemplaar is in december 2019 gezaaid. Bron foto met vruchten: Google
 7. Gisteren chilipeper Sweet Pickle (C.Annuum) verspeend
 8. Dag Kris, Ik kom jou ook overal tegen hè
 9. Shata Baladi, Capsicum Annuum. Een chilipeper afkomstig uit Egypte, zeer heet pepertje die meervoudig gebruikt wordt in de Egyptische keuken.
 10. Dank u Simon! De kweektent is 240 cm Lang, 120 cm Breed en 200 cm Hoog, er hangen twee armaturen met totaal vier t-neon lampen -ook wel turbo neon genoemd- van 36 wat, van het merk Mammoth. Ontzettend blij met m’n tent, Capsicum planten zijn m’n passie!
 11. Gaaf die map! Ik had hem dinsdag toevallig besteld Veel gemakkelijker als je zaden wilt opzoeken en het zal ook minder ruimte innemen dan mijn zaden kistje
 12. Hallo allemaal! Voor het aankomend seizoen ben ik wat eerder begonnen met zaaien dan voorheen. Ik vond de vorige zomer maar vreemd qua weer, er waren wel wat pepers bij die geen vruchtzetting hadden, dit heb ik nog nooit eerder gezien... Ik heb vorig jaar dus eerst de Chinense variëteiten gezaaid, deze groeien een stukje trager Daarna heb ik in etappes de Annuum, Baccatum, Frutescens en Pubescens gezaaid. De overwinteraars hebben nu beginnende bloei, spannend!
 13. Wat een leuk verhaal om te lezen, en wat goed, jullie eerste zelfgekweekte vijg! Hier is onze vijgenplant, ook zelf gezaaid.
×
×
 • Create New...