Jump to content

Erny

Members
 • Content Count

  9,085
 • Joined

Personal Information

 • LOCATION
  Groningen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Och jeetje, het is een mooi vuurtje maar niet wat je wilt natuurlijk. 🤔 Zijn nu alle gereedschappen en zaad etc ook opgefikt? Dat zou wel erg vervelend zijn. En springt de gemeente bij zodat er een nieuw schuurtje kan komen?
 2. Nou... Geduld Doorzettingsvermogen Incasseringsvermogen
 3. Zap net naar Net 1: De Nieuwe Boeren, de aftrap. https://kro-ncrv.nl/programmas/nieuwe-boeren Het stukje wat ik net zag was al lachen... zag een stel een paal in de grond slaan maar het palenramding werd op de kop gebruikt... Dus dat belooft nog wat.
 4. Nou ja zeg, tuuuuuurlijk nét als ik bij AliX besteld heb omdat ze bij de Lidl niet waren. En zie dat deze vacuumeermachien een nieuw model is. Blijkbaar had ik dus nog één van de laatste oudjes te pakken: https://www.lidl-shop.nl/SILVERCREST-Vacumeermachine-Wit/p100307322001 Wat zijn nu de verschillen, behalve de prijs? In ieder geval het aantal watjes. De oude 125 en de nieuwe 160. Maar de rest? Lijken wel wéér meer knopjes op te zitten.
 5. Omdat ik tóch bezig was (11 november kortingsdagen)... vacuumrollen besteld via AliX. Ben benieuwd. Heb deze winkel gekozen (of had geen zin om nog verder prijzen te vergelijken): https://nl.aliexpress.com/item/4000261957262.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2b434c4do9p69X Géén verzendkosten maar waarschijnlijk wel een lange levertijd op de koop toenemen.
 6. @annaelizabeth 2020 toegevoegd aan topictitel.
 7. https://gratisforums.com/chillipepers/viewtopic.php?t=2 @Roelie
 8. Klink goed @Mellie Toen ik een vrind vertelde dat ik op het punt stond om bij de Lidl een droogmachien te bestellen bleek dat hij er één had en niet gebruikte en die mocht ik wel hebben. Dus die kwam hij eergisteren brengen. Hoezee. Nu uittesten, denk eerst maar met appels want die liggen hier toch.
 9. Mooie potten en mooie inhoud. 😎 Gisteren een appelcake gebakken voor een vrind. Moest alleen wel glutenvrij zijn, dus de glutenvrije zelfrijzend bakmeel van de appie gebruikt. Werd een wat raar beslag, beetje klef zeg maar, maar leverde toch een heerlijke appelcaketaart op. Appels uit eigen oogst.
 10. Niet guilty maar wel veel pleasure: Ook noodlesoepjes. Niet die van @appelvrouw , want die vind ik echt heel goor, maar meestal die van Nong Shim (Koreaans). Ultieme favoriet: En dan het liefst als ontbijt met minstens een gebakken ei, komkommer, tomaat en ui erbij. Maar uitgebreider met meer groente en bv gebakken kip ook vaak. Verveelt me nooit, heb er altijd zin in, is altijd lekker genieten. Koop ze tegenwoordig dan ook maar per doos van 20 tegelijk. Naar die broodjes stamppot kijk ik dan weer met een van afschuw vertrokken gezicht... hihi hou al niet van stamppot en dan ook nog op brood.
 11. Lang lang en nog langer zal ie leven de @siemen . Gefeliciteerd.
 12. Hartige taart, oftewel een dikke quiche. Om weer wat courgette weg te werken en wat stukken in te vriezen. Zonder deeg was de bedoeling. Maar... recept verkeerd gelezen en 200ml melk én 200 ml room gebruikt in plaats van OF... Dus na bijna twee uur in de oven was er pas enige vastigheid te bespeuren. Denk dat ik hem straks op de kop, met de natte onderkant dus lekker naar boven, nog eens 45 minuten ga bakken... want nog steeds te soppig.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...