Jump to content

Simone

Members
 • Posts

  252
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  regio emmen
 1. Wat heb je nu een mooie grote moestuin. Zal je vast veel plezier van gaan hebben!
 2. Ik heb ook mijn moestuinseizoen overgezet. Nou ja seizoen 1 bericht Maar mijn oude seizoen kan weg hoor Jorieke.
 3. Na al een tijdje aanwezig te zijn wordt het toch maar eens tijd om mijn moestuin seizoen aan te maken. Ben nu bijna een jaar in het bezit van mijn huisje Mijn achtertuin bestond uit tegels, een stuk weiland wat mijn buren altijd gebruikten en een heleboel grote bomen. Oh ja en niet te vergeten 6 kuub puin die begraven lag onder de grond Na een hoop werk verzet te hebben is dan mijn moestuin bijna klaar!! Alleen nog straten, iets waar ik niet zo goed in ben En speciaal voor bit een aantal foto's De rabarber die nog in de voortuin staat, staat daar voorlopig ook nog wel even goed zo. Het eerste groene blaadje van mijn aarbeiplantje Ik had een poging gedaan om mijn gladiolen te laten overwinteren in turf. Dit helaas wat minder goed gegaan, en had dus een tuintje boven Heb ze toch maar buiten uitgeplant en hopen dat het goed gaat. Mijn nieuwe trots. Hopelijk een beetje zichtbaar overzicht van mijn moestuin. Zal binnenkort een andere foto maken van bovenaf. Vandaag ook druk bezig geweest met zaaien. Heb het volgende gezaaid: wortels, uien, radijsjes, sla, pastinaak, snijbiet en vroege spitskool Stokjes gezet tegen mijn buurt katten, ze vonden de nieuwe bakken de eerste week erg interessant. Dus uit voorzorg. Nu maar hopen dat alles goed gaat (BERICHT VAN 10 MAART)
 4. Welkom , ik zou het zeker afhekken! Mijn moeder heeft ook veel last van vraatschade van deze beestje. Vroeger had ik altijd aardbeienplantjes zonder bescherming staan totdat de reeen ze ontdekt hadden. De eerste jonge groene blaadjes zijn ze gek op!
 5. nee hoor je bent gewoon praktisch
 6. Ik sluit me helemaal bij je aan kruidje. Bij mij precies hetzelfde.
 7. Ohhh wat zonde van je werk, hopelijk heeft ie niet teveel schade aangericht.
 8. Volgens mij heb ik dan ook geen aubergine Mijn kiemblaadjes zijn ook puntig. Had ze ook bij de paprika plantjes gezet en kon al het verschil niet zien, dacht dat het aan mij lag. Op naar de volgende poging!!
 9. Bedankt voor al jullie complimentjes! Het voelt ook nog steeds onwerkelijk dat dit ook echt van mij is. Knijp af en toe in mijn arm, blijkt dat ik toch niet droom
 10. Is dat alles wat je wil ruilen?? Dan zou ik toch eerder voor het huis gaan hoor geedee! Wat een mooi plekje appelvrouw !
 11. Wat handig zo'n kat En wat ziet je peulen bedje er netjes uit. Nu maar hopen dat ze goed gaan groeien
×
×
 • Create New...