Jump to content

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Image Image Image Image Image

Featured Replies

Posted

Ik ben nieuw hier dus ik heb nog niet zo heel veel ervaring.

 

Maar kennenlijk had ik ergens in mijn tuin een aardappel geplant (of 1 van mijn zoontjes heeft dat gedaan) en die is natuurlijk gaan groeien .

 

Nu heb ik deze niet aangeaard want ik wist dus niet dat daar aardappels aan het groeien waren, daar kwam ik onlangs achter.

 

Nu heb ik gisteren de aardappels eruit gehaald en ze zijn mooi groot geworden. Alleen op sommige zit een groen plekje.

 

Nu is mijn vraag dus kan ik die plekjes wegsnijden en de aardappel opeten (na het gekookt te hebben) of kan ik de aardappels met groene plekjes beter weggooien?

 

Alvast bedankt.

Groene plekken komen op aardappels als ze in de zon komen. Die groene plekken zullen dus plekken zijn waar de aardappels boven de grond zijn gekomen. Die groene plekken moet je er af snijden, daar zit een ongezonde stof in. De rest van de aardappel kun je prima eten.

Stel je je nog even voor in het voorstel topic? Bij deze alvast welkom hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...