Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

@ThijsB1805 Wat leuk dat je ons forum gevonden hebt.

Wij vinden t leuk om te weten met wie er ideeën uitgewisseld worden. 

Graag zien we dan ook een soort "voorstel rondje" ipv de eerste keer direct een vraag.

 

Welkom op dit forum. Heel veel lees en leer plezier 👍

  • Like 1
  • Thanks 1
Geplaatst:

Welkom! 👋

Geen ervaring met de smaak, maar kan wel vertellen dat het is een zoete soort is die niet heet is. Is dunwandig, dus niet zoals bij normale bell paprika's dik vruchtvlees.
Dunwandig is handig als je paprika poeder wilt maken, want dan drogen ze in de helft van de tijd sneller. Of in een salade als je niet al te grote brokken paprika er in wilt hebben.

Als je wilt gaan roosteren of stoven zijn dikwandige pepepers handiger, want dan kan je nadien het velletje er makkelijker afhalen.
Zelf ben ik groot fan van dikwandige zoete pepers.

 

  • Thanks 1

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...