Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ThijsB1805 Wat leuk dat je ons forum gevonden hebt.

Wij vinden t leuk om te weten met wie er ideeën uitgewisseld worden. 

Graag zien we dan ook een soort "voorstel rondje" ipv de eerste keer direct een vraag.

 

Welkom op dit forum. Heel veel lees en leer plezier 👍

  • Like 1
  • Thanks 1
Posted

Welkom! 👋

Geen ervaring met de smaak, maar kan wel vertellen dat het is een zoete soort is die niet heet is. Is dunwandig, dus niet zoals bij normale bell paprika's dik vruchtvlees.
Dunwandig is handig als je paprika poeder wilt maken, want dan drogen ze in de helft van de tijd sneller. Of in een salade als je niet al te grote brokken paprika er in wilt hebben.

Als je wilt gaan roosteren of stoven zijn dikwandige pepepers handiger, want dan kan je nadien het velletje er makkelijker afhalen.
Zelf ben ik groot fan van dikwandige zoete pepers.

 

  • Thanks 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...