Ga naar inhoud

Eigenwijze moestuin

  • updates
    3
  • reacties
    10
  • bezoekers
    823

Over dit moestuin seizoen

Lekker eigenwijs. Ik vind de no-dig methode en permacultuur erg interessant. Maar ben te eigenwijs om me aan beide volledig te houden. Vandaar een eigenwijze moestuin, waar ik mijn eigen weg kies en hoop dat het ook succesvol is! 

Entries in this blog

Bijna een jaar later

Er was even radiostilte aan mijn kant, maar dan toch weer een update! Er zijn vorig jaar bijen toegevoegd aan ons "vee"-bestand!   Deze twee volken heb ik gelijk vermeerderd naar een 3e en dit jaar heb ik al meerdere afleggers moeten maken en 2 zwermen moeten vangen. Dus er staan over het erf nog  vier volkjes verdeeld...  Onze moestuintje word een beetje opnieuw ingedeeld dus we hebben de omheining om de oude moestuin weg gehaald en de oude rijbak gewoon in twee gedeeld.  Eén

Verhoogd bed en bessenstruiken

Ik wilde al best lang verhoogde bedden in onze oude rijbak hebben en de eerste staat er! Er moeten nog 5 komen, maar we bouwen het rustig verder uit.     Ik heb naast onze oude moestuin 9 bessenstruikjes geplant. 3x blauwe bes en 3x groene kruisbes en 3 gele kruisbes De rest van de moestuin doet het best naar tevredenheid! Al moet ik deze herfst de bodem wel even verbeteren. Het is iets te droog/zanderig.       
×
×
  • Nieuwe aanmaken...