ma 20 feb 2012, 23:46
Dit jaar ga ik proberen om toch iets eetbaars te krijgen uit eigen tuin
Mijn lijstje:
Bloemkool
Groene bloemkool
Paarse bloemkool
Romanesco
Broccoli
Savooiekool
Gele savooiekool
Rode kool
Spitskool
Rode spitskool
Spruitjes
Boerenkool
Chinese kool
Paksoy
Wortels
Parijse wortels
Winterwortels
Andijvie
Spinazie
Chinese boontjes
Doperwten
Peulen (weet nog niet zeker of ik ze wel ga zaaien, ik heb een hekel aan draad)
Lollo Bionda
Lollo rossa
Pluksla
Rode eikebladsla
Ijsbergsla
Sla-andijvie (?)
Rode kropsla
Romeinse minisla
Peterselie
Bieslook
Knoflookbieslook
Knoflook
Uien
Stengelui
Bosui
Sjalotten (supermarkt)
Paprika (yolo wonder)
Snack paprika
Rode zoete puntpaprika (supermarkt)
Trostomaat (supermarkt)
Tomaat tiny tim
Tomaat money maker
Komkommer market more
Snack komkommer
De aardbeien heb ik nog van vorig jaar (ananas aardbei, framboos aardbei, lambada en nog een soort, weet de naam niet meer)
Ik heb inmiddels alles al gezaaid, het meeste groeit inmiddels op steeltjes, dat lijkt me dus niet goed en dus heb ik zaterdag alles in bakjes op keukenpapier gelegd en maar hopen dat dat wat wordt.
De doperwten zagen er wel mooi uit, ik had er 100 gezaaid voor de zekerheid, 80 kwamen er op en nu gaan ze 1 voor 1 dood
Ik durf ze nog niet buiten zetten (ze staan op zolder) ben bang dat ze zich dan helemaal (letterlijk) doodschrikken.
De komkommer staat op stelen van wel 15 centimeter met alleen kiemblaadjes, ik heb ze nog maar even laten staan want wie weet gooi ik ze weg en blijkt het toch normaal te zijn
Edit: Ik heb ook nog 3 soorten aardappels,
en die ga ik deze keer na het oogsten niet weer groen laten worden
Wat foto's van vorig jaar:
Mijn kruidentafeltje waar toen nog niks op stond
Aanbevolen reacties