Jump to content
  • entries
    13
  • comments
    59
  • views
    1,192

Bloempjes in mijn cherrytomaat???


Wendy0411

4,398 views

Vandaag 's even een goede blik geworpen op mijn gekochte cherrytomaatplantje van de Lidl, maar volgens mij komen er bloemetjes in! Tsja... En nu de grote twijfel... Verwijderen of laten zitten... Ik laat ze lekker zitten!

imag123946871338408401.jpg

 

Verder vanavond mijn allerallerallereerste eikenbladsla uit eigen tuin gegeten, lekker!! Heb de buitenste bladeren afgesneden, geen idee of dat de bedoeling is, maar ik zie wel wat er met de rest van de sla gebeurt die nu nog in de bak staat... Alles uitproberen en lukt het goed, dan doen we het volgend jaar weer zo!

imag124961961338408513.jpg

 

Vandaag ook nog zonnebloemen gezaaid in de volle grond, beetje laat geloof ik, maar niet geprobeerd dan lukt het sowieso niet... Daarnaast de basilicum uit mijn MM gehaald en in een potje overgezet. Bieslook morgen maar even doen... Dus nou heb ik een vakje over! Heb nog wat zaden besteld, waaronder nog wat stambonen en wortels, die kunnen er nu nog wel in!

Heb trouwens op mijn lage snijbonen de eerste eitjes ontdekt. Zag een gat in het blad, dus ik meteen onder het blad kijken, zat een rijtje eitjes... Direct verwijderd (zonder foto te maken, stom...), maar even in de gaten houden.

 

Nou, dit was het wel weer voor vandaag...

2 Comments


Recommended Comments

Als ik Rantje mag geloven (en eigenlijk geloof ik haar direct als ze iets zegt ) passen er wel 9 stambonen in een vakje, dus hopelijk zijn de zaden vlug binnen, kan ik ze weer zaaien!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...