Jump to content

Helly

Members
 • Posts

  5,262
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Limburg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zoiets als dit zoek ik, echter niet voor gebruik van 2-3 keer. Ik wil ze wel graag van hard kunststof. https://www.moestuinweetjes.com/welkom/winkel/materiaal/zaaitray-stektray/tray-35-gaten-rond-4x4cm-38-x-275-cm-kopie/
 2. @Patrijs Helaas is niet elke winkel open. En als ik verder weg moet rijden dan is een tijdslot ook niet handig om te winkelen. Stel dat ik langer onderweg ben, wat dan? Ik zoek een specifieke moestuin winkel die alles heeft wat je nodig zou kunnen hebben in de moestuin.
 3. Hey lieve mensen, het is al weer een tijdje geleden dat ik heb gereageerd maar nu heb ik toch een vraag. Ik ben druk bezig in de moestuin en ik heb iets nodig wat ik graag ter plekke kan beoordelen. Het is nogal lastig in deze tijd om een winkel te vinden die nog open is. Ik ben op zoek naar grote zaaitrays waarbij de gaatjes onderin groot genoeg zijn om het geheel er met de vinger uit te kunnen duwen. Geen 2-3x gebruik maar vaker, dus stevig plastic. Ik zie door de bomen het bos niet meer, wat een gigantisch aanbod en ik kan online die gaatjes bij de meesten niet eens bekijken. Ik wil ze ook met een maat van rond de 4cm zodat ik ze niet te vroeg hoef over te planten. Wie heeft ervaringen met grote zaaitrays waar je de kluit er in z'n geheel uit kan duwen om zo in de aarde te planten. En zijn er nog moestuin winkels open waar je naar binnen kunt stappen om spullen aan te schaffen en te bekijken? Alvast heel erg bedankt voor jullie antwoorden! 🙂 Groetjes, Helly
 4. Helly

  Kas september

  Wat een weelde nog! Het ziet er nog heel gezellig uit met al die afrikaantjes. Die gele peertjes heb ik ook, maar ik vind ze niet echt smakelijk. Beetje melig en weinig smaak. Denk dat ik ze volgend jaar niet meer neem.
 5. Hallo dames en heren, Ik zit nu ook te denken aan zo'n soort vat wat je kunt draaien. Dat composteren op langere duur duurt mij te lang. Ik zou de compost graag wat sneller willen gebruiken. Hebben er meerderen inmiddels zo'n draaiend compostvat? En zo ja, welke en wat is jullie ervaring hiermee? Of misschien zelf gemaakt? Want zo'n vat kopen is best wel prijzig! Groetjes, Helly
 6. Het is een flinke struik! Ik ken m niet. Wat kun je daar mee?
 7. Oh wat heerlijk ziet dat er uit! Binnenkort gaan hier ook de eerste aardappels de grond uit. De groenbemesters worden na het winterseizoen weer onder gewerkt? En daarna kun je weer hetzelfde erop zetten? Of toch wisselteelt?
 8. Helly

  Schuur!

  Wow das een flinke! En fijn dat de buitenwanden van beton zijn. Scheelt een hoop onderhoud.
 9. Ook al zo schattige eendekuikens
 10. Wat schattig! Verkoop je die eendjes ook?
 11. Prachtig! Vooral al die viooltjes.
 12. Helly

  Meikevers!

  Wat veel! Wat een ellende zoveel die maar tegen je huis ed. op botsen. Kun je nog fatsoenlijk in huis zitten zonder dat je het hoort? Wel weer een voordeel voor de kippen.
 13. Ok bedankt voor je reactie Die 2 in 1 had ik zo 123 niet zelf bedacht qua stevigheid, is wel een goede tip, want het kan hier ook soms flink waaien!
 14. Een hele goede tip! Ga ik ook gebruiken, want ik heb nog van die bakken die ik toen ook van Geedee heb gekocht
×
×
 • Create New...