Jump to content

Tanja65

Members
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Gelderland
 1. Mijn tuin staat hier vol mee. Ik zou zeggen: weegbree, maar de bladeren zijn overwegend bruingroen ipv groen. Is het toch weegbree?
 2. Dank je! Nooit geweten dat vlinders ook onder de grond konden verpoppen.
 3. Bij het verplaatsen van een plantje vond ik deze pop in de bodem. Iemand enig idee wat voor beest dit is?
 4. Ik neem de mizuna voor je mee op de gok dat het inderdaad de groene is
 5. Welk mosterdblad soort zoek je? Ik heb in elk geval de Japanse voor je (Mizuna) al weet ik niet meer of die groen of rood is want het stickertje was van het zakje gegaan, ik denk groen. Groeit snel en geeft veel opbrengst. Laat maar weten of je daar blij van wordt. Van de gewone ben ik vergeten zaden te winnen . Die moet ik dus ook op mijn eigen lijstje zetten, lol.
 6. Als niemand de Landlevens wil, dan houd ik me aanbevolen! Maar ik ga vooral de plaatjes er uit knippen dus als iemand anders er een meer inhoudelijke bestemming voor heeft dan gaat dat voor
 7. Ik zou wel heel blij worden van een paar egyptische uitjes...
 8. Jaaaa, wij - Cor en Tanja - komen ook! Wellicht vergezeld van 1 of 2 vriendinnen die belangstelling hebben getoond voor de MTFD na onze enthousiaste verhalen, maar dat geef ik op tijd nog door dan. We zullen in elk geval een bananenbrood bakken, een zoet gerecht van voornamelijk notenmeel en bananen. Verder denken we nog ff wat we meenemen. Goldfish, ik zal je missen, sterkte. En jij ook Nathalie, dat is heftig waar je in zit. Sterkte.
 9. Ik heb een goed adres bij Tilburg in de buurt, is dat wat?
 10. Tanja65

  Lente ui vraagje

  Ja, zo kan het en hoort het natuurlijk ook. Maar als Je op het internet zoekt, zie je overal de suggestie om lenteui terug te laten groeien vanaf het laatste stukje. Dat werkt ook prima, en ik ben van de hergebruik. Maar als ze buiten staan worden ze dus slijmerig van binnen en met bieslook heb ik het ook wel eens gehad, hoewel minder vaak. Ik vraag me af of het kwaad kan. En wellicht is het ook een winter-ding, omdat het vocht onvoldoende verdampt?
 11. Tanja65

  Lente ui vraagje

  Iedereen zegt dat lenteuitjes makkelijk terug groeien na gebruik, en dat doen ze inderdaad. Maar bij mij wordt de binnenkant dan vaak slijmerig aan de binnenkant, wellicht door de regen die in de (eerder afgeknipte) stengel blijft staan. Hoe voorkom ik dit? Smakelijk is het in elk geval niet.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...